Δεν αποτελεί τον ίδιο κίνδυνο για την υγεία της καρδιάς η κατανάλωση τυριού και η κατανάλωση βουτύρου, σύμφωνα με μία νέα έρευνα Δανών επιστημόνων.
Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι το τυρί δεν είναι τόσο κακό όσο το βούτυρο και σε καμία περίπτωση τα δύο γαλακτοκομικά προϊόντα δεν πρέπει να μπαίνουν στην ίδια κατηγορία από άποψη επικινδυνότητας για τις αρτηρίες...
Διαβάστε περισσότερα
Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι το τυρί δεν είναι τόσο κακό όσο το βούτυρο και σε καμία περίπτωση τα δύο γαλακτοκομικά προϊόντα δεν πρέπει να μπαίνουν στην ίδια κατηγορία από άποψη επικινδυνότητας για τις αρτηρίες...
Διαβάστε περισσότερα