> Voliotaki: ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ τα ποσοστά του ΔΕΛΤΙΟΥ της ΕΡΤ...

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ τα ποσοστά του ΔΕΛΤΙΟΥ της ΕΡΤ...


Το τελευταίο δελτίο της σεζόν παρουσίασε 
την Παρασκευή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, 
μια δυσάρεστη ημέρα με έντονη επικαιρότητα 
που την επισκίασε ο φονικός σεισμός στην Κω


Ομολογουμένως η ΕΡΤ όμως αλλά και ειδικότερα το δελτίο κέρδισαν το στοίχημα καταφέρνοντας από την πρώτη στιγμή να δώσουν την εικόνα που επικρατούσε στο νησί. 

Μάλιστα το 6απλο «παράθυρο» στο κεντρικό δελτίο το βράδυ της Παρασκευής και οι συνδέσεις από Κω – Κρήτη (νοσοκομεία), έως το Αστεροσκοπείο, την Τουρκία και το Λονδίνο, με καλεσμένους τους ειδικούς Παπαζάχο, Τσελέντη, Καρύδη, θύμισε τις παλιές καλές εποχές των δελτίων της ιδιωτικής τηλεόρασης… αποδεικνύοντας ότι και η ΕΡΤ όταν θέλει μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην ενημέρωση!

Γεγονός που οι τηλεθεατές το εισπράττουν και φυσικά το ανταποδίδουν σε νούμερα τηλεθέασης! 

Για αυτό άλλωστε και το δελτίο ειδήσεων έκλεισε με μέσο όρο Ιουλίου (μέχρι την Παρασκευή) στις 7,5 μονάδες! 

Πραγματικός άθλος, αν σκεφτεί κανείς ότι μέσα σε ελάχιστους μήνες η ομάδα του δελτίου με παρουσιαστή τον Νίκο Παναγιωτόπουλο κατάφερε από το 2,5% να τριπλασιάσει τα ποσοστά του!

Ο δημοσιογράφος λοιπόν, αποχαιρέτησε για καλοκαίρι με ένα μεγάλο ευχαριστώ τους τηλεθεατές που το στήριξαν… αλλά εξαιτίας της σεμνότητας του, απέφυγε το κλασικό ραντεβού το Σεπτέμβρη… επιλέγοντας, όπως αναφέρει και στη σελίδα του στο Facebook τη λέξη «προσεχώς», διότι «η ζωή αλλάζει πολύ γρήγορα»!

Δείτε στη συνέχεια ολόκληρη την ανάρτηση



πηγη enimerosi24.gr