> Voliotaki: ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: ''Έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα που προέκυψε με τους επιλέξιμους βοσκότοπους.''

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: ''Έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα που προέκυψε με τους επιλέξιμους βοσκότοπους.''

Σε επικοινωνία που είχε ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του δήμου Ρ. Φεραίου, Πάσχος Χαράλαμπος, με τον πρόεδρο του Δ.Σ. κύριο Σκρίμπα Ιωάννη, ζήτησε την άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα που προέκυψε με την περικοπή των επιλέξιμων βοσκότοπων που είχε ως συνέπεια να μη δοθούν οι επιδοτήσεις σε δεκάδες κτηνοτρόφους σε όλο τον Δήμο.

Είναι ένα θέμα που χρειάζεται την άμεση και δυναμική παρέμβαση του Δήμου ώστε να πιεστεί η πολιτεία να δώσει πολιτική λύση στο θέμα.

Να σημειωθεί πως την επόμενη χρονιά δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα μιας και απελευθερώνονται οι εκτάσεις που φέτος, όλως παραδόξως χαρακτηρίστηκαν δασικές κι όχι βοσκότοποι.


Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αυτή την ώρα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση και αναζήτηση ευθυνών. Απλά χρειάζεται δράση.Είμαστε στο πλευρό των κτηνοτρόφων και της δημοτικής αρχής σε όποια μορφή διαμαρτυρίας.