> Voliotaki: ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΠΙΘΗΚΟΙ

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΠΙΘΗΚΟΙ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ

Δυστυχώς πτωχεύσαμε πνευματικά και δημοκρατικά.

Τα τεκταινόμενα στην αποικία των τροϊκανών, πρώην Ελλάδα, αλλά και στο παγκόσμιο χωριό γενικότερα, προς τέρψιν των ολίγων της απάνθρωπης παγκοσμιοποίησης, επιβεβαίωσαν συν τοις άλλοις, την πνευματική πτώχευση των ανώτερων όντων επί της γης, οριστικοποιώντας έτσι την πορεία της ανθρώπινης κοινωνίας, με καταληκτικό της στάδιο την ζωοποίηση! την «ἐς ἀεί» (για πάντα) εγκατάστασή της σε...ζωολογικά κλουβιά μέσα στην απεραντοσύνη ενός παγκόσμιου ζωολογικού πάρκου.

Σε εσωτερικό επίπεδο, η δημοκρατία του Περικλή, του Σωκράτη, του Αριστείδη και πλείστων άλλων, αντικαταστάθηκε με μια ιδιότυπη οικονομική, ολιγαρχική δημοκρατία όπου επικρατεί το δίκαιο του καραγκιόζη. Ένα εγώ, ένα δικό μου και άλλο εγώ, πάρε και εσύ.

Οι νόμοι καταπατούνται βάναυσα, το σύνταγμα βιάζεται, καταλύεται, οι πτωχοί αδικούνται μέχρι θανάτου (7000 και πλέον αυτοκτονίες), οι πλούσιοι ευνοούνται προκλητικά, ελβετοποιούνται και το μοναδικό μας και μέγα πρόβλημα είναι ο φασισμός, μη τυχόν μας κλέψει την πρωτιά, την δόξα!

Η πατρίδα μας Ελλάδα μετατρέπεται έτσι, σε παγκόσμιο πρότυπο ολοκαυτώματος, εξελιγμένων απάνθρωπων και καταχθόνιων μεθοδεύσεων νεοταξικού τύπου, συγκεκαλυμμένων επιμελώς με δημοκρατικό μανδύα μαϊμού, οι δέ κυβερνητικοί και μη, πολιτικοί μας νάνοι χρησιμοποιούνται σαν κλόουν σε αυτό το παγκόσμιο τσίρκο.

Σε παγκόσμιο επίπεδο η ''συγκινητική'' υπακοή των ηγετών της Ε.Ε. καθώς και άλλων στις αλάθητες παπικές επιταγές του πλανητάρχη Ομπάμα, το βάπτισμα του δικαίου του ισχυρότερου(βασικό γνώρισμα της ζούγκλας) ως δημοκρατική ομοφωνία, παραπέμπουν τη σκέψη μας στο «ένα ποίμνιο, ένας ποιμήν».

Τα κοινώς αποδεκτά απαυγάσματα της απλής λογικής, η βία φέρνει βία και η τρομοκρατία φέρνει τρομοκρατία, γανώθηκαν με φιλανθρωπική δήθεν βοήθεια και χρησιμοποιούνται υποκριτικά από τον πλανητάρχη και τους οσφυοκάμπτες της παγκόσμιας μονοκρατορίας ώστε να ξεγελάσουν τους λαούς για να πετύχουν τους αλλότριους σκοπούς τους.

Πρόσφατο παράδειγμα ο ''Ηρώδης της Γάζας'' με τα 800 περίπου αθώα παιδικά θύματα επιβραβεύεται προκλητικά και επιδοτείται!!! ώστε να ανοίξει...νηπιαγωγεία για να προστατεύσει τα εναπομείναντα νήπια!!!

Είκοσι-έξι (26) εκατομμύρια ευρώ, άκουσον-άκουσον από τα βαλάντια των εξουθενωμένων πτωχών και πάμπτωχων, των ανέργων και των αυτοκτονούντων Ελλήνων θα δοθούν από τους φαεινούς κυβερνητικούς μας αστέρες ως βοήθεια στον ''Ηρώδη της Γάζας''...Θου Κύριε φυλακήν τω στόματι μου.

Την ώρα που συμβαίνουν τα παραπάνω τραγικά γεγονότα ο καλλιτεχνικός θίασος των Μ.Μ.Ε. ομοθυμαδόν σε συγχορδία έπαιζε την σύνθεση του Μακιαβέλι «μούγκα στην στρούγκα»!!!

Δημιούργησαν ένα παγκόσμιο ψυχιατρείο προβάλλοντας τεχνηέντως τον βιολογικό πόλεμο,τη γρίπη των πτηνών τις τρελές αγελαδες τον έμπολα τον ιό της ευλογιάς (παραμύθια της Χαλιμάς), στήνοντας παγκόσμια στρατοδικεία, δημιουργώντας παγκόσμιους στρατούς και αστυνομίες, ψηφίζοντας ομόφωνα τρομονόμους και εργατοτρομονόμους καταργώντας έτσι τα ελάχιστα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δεν ήταν όμως όλα αυτά κεραυνός εν αιθρία. Δεκαετίες τώρα οι ολίγοι της παγκοσμιοποίησης έχοντας σαν βασικό όπλο τον πλούτο, δημιούργησαν μια παγκόσμια στρατιά υποτακτικών αρχόντων (;) και τελάληδων προκειμένου με διάφορες σκοτεινές, ασύλληπτες μεθοδεύσεις να ζωοποιήσουν τις μάζες για να μπορούν εύκολα να τις κατευθύνουν ώστε να εδραιώσουν την παγκόσμια κυριαρχία τους.

Κύριος στόχος τους η αφαίρεση της ηθικής πλευράς, δηλαδή η πνευματική κυριαρχία βασικό πλεονέκτημα των ανθρώπινων όντων ώστε να εναπομείνει ο βιολογικός άνθρωπος παρέα με τις ορμές και τα ένστικτα, δηλαδή το ζώον.

Δημιούργησαν μια παγκόσμια κοινωνία μη σκεπτόμενων ανθρώπων μια απαθή μάζα του ωχαδερφισμού, του καναπέ, μέσω των ελεγχόμενων συστημάτων παιδείας και των ΜΜΕ. Κατήργησαν την απλή λογική, πολτοποίησαν τις δημοκρατικές διαδικασίες, τους διεθνείς οργανισμούς, το διεθνές δίκαιο, κατασυκοφάντησαν τις διαχρονικές αξίες (οικογένεια, έθνος, θρησκεία, πολιτισμός), πρόβαλαν το σεξ, την παιδεραστία, τον τζόγο (χρηματιστήριο,τζόκερ κλπ.), τους δουλεμπόρους εργαζομένων (δουλεμπορικά γραφεία ευρέσεως εργασίας), εξαγόρασαν συνειδήσεις, συνδικαλιστές, δημιούργησαν και συντηρούν μια μεγάλη μάζα πάμπτωχων και ανέργων ως κινούμενη άμμο, επέβαλαν δε μια πνευματική αφωνία, μια άκρα του τάφου σιωπή στους πνευματικούς ανθρώπους.

Γεγονότα που εκ πρώτης όψεως φαίνονται απλά, τυχαία, καθημερινής κοινωνικής ροής, όπως π.χ. το Big Brother εντάσσονται στην παμπόνηρη μεθοδολογία της παγκοσμιοποίησης, έχουν μεγάλα κοτσάνια και οι ρίζες τους, αλλού ποτίζονται και αλλού κοπρίζονται.

Στην κατηφορική αυτή κοινωνική πορεία τα άμοιρα παιδιά του Big Brother θα αποδειχθούν προνοητικοί (Πρόδρομοι), θα υπερτερούν ζωολογικά απέναντί μας και ίσως να είναι οι πρώτοι “Βασιλείς” της ζωοποιημένης ανθρώπινης ζούγκλας (ήδη έχουν μεγάλη αναγνώριση και έγιναν πρότυπα της νεολαίας μας ).

Όλα αυτά μου θυμίζουν μια γελοιογραφία σε αθηναϊκή εφημερίδα την περίοδο της χούντας όπου ένας άνθρωπος έχοντας στο λαιμό του ένα λουρί με σχοινί βαδίζει με τα τέσσερα εν είδει ζώου, οδηγούμενος από ένα πίθηκο όρθιο πατώντας στα δύο εν είδει ανθρώπου.

Στη σημερινή όμως εξελιγμένη κοινωνία βαδίζουμε με 4Χ4, δηλαδή οι πιθηκάνθρωποι οδηγούν ανθρωποπίθηκους....στην φυσιολογική τους και μόνιμη κατοικία....τη ζούγκλα.