> Voliotaki: Βενιζέλος: Υπάρχουν όρια απαράβατα

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Βενιζέλος: Υπάρχουν όρια απαράβατα

Βενιζέλος: Υπάρχουν όρια απαράβατα

«Όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία των μέτρων θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε στη Βουλή και την κοινή γνώμη ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση», δήλωσε μετά τη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχουν απαράβατα όρια, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως στη σημερινή σύσκεψη των αρχηγών έγινε συζήτηση για την εθνική στρατηγική. ...


«Βασικό αντικείμενό της, ήταν να προσδιορίσουμε τα επόμενα βήματα ώστε να είμαστε σε θέση να εξηγήσουμε στο λαό ότι υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο που μας βγάζει από το τούνελ, αλλά και από την καταστροφική συζήτηση του είμαστε ή δεν είμαστε στο ευρώ», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν και απαράβατα όρια: να μην έχουν τα μέτρα οριζόντιο χαρακτήρα, να ληφθούν υπόψη οι θυσίες και συμβολές μέχρι σήμερα για την αντιμετώπιση της κρίσης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε ότι θα απαιτηθούν πρόσθετες περικοπές αλλά, όπως είπε, θα πρέπει να είναι δίκαιες.

Αναφερόμενος εξάλλου στις διαρροές - πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το περιεχόμενο των μέτρων, μίλησε για καταιγισμό σεναρίων, συνιστώντας στους πολίτες να είναι επιφυλακτικοί.

Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι τα μέτρα θα επεξεργαστούν σε επίπεδο επιτελείων και αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες.