> Voliotaki: Το αίσχος του περιφερειακού

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Το αίσχος του περιφερειακού

Ως πότε επιτέλους θα επικρατεί αυτό το μπάχαλο στον περιφερειακό?

Το έχουμε καταλάβει... το 2050 θα τον τελειώσετε, δεν μας σοκάρει πλέον, αλλά αυτά τα φανάρια δε μπορείτε να τα φτιάξετε να δουλεύουν σωστά τουλάχιστον? Τόσο δύσκολο είναι ρε γαμώτο?

- Μισογκρεμισμένο το προειδοποιητικό πορτοκαλί φανάρι, πριν το κόκκινο, καθώς φτάνουμε Ιωλκού, εδώ και κάμποσο...

- Προς την Ταξιαρχών, το προειδοποιητικό φανάρι δεν δουλεύει, οπότε ξαφνικά μπροστά σου ανάβει κόκκινο και άμα είναι κανένας "μερακλής" και τρέχει, είναι δύσκολο να προλάβει να σταματήσει, οπότε εκεί κάνουμε τον σταυρό μας, μπας και ο άλλος οδηγός παίζει με το κινητό του ή χτενίζεται και αργήσει να ξεκινήσει.

- Στη Φυτόκου ή δε θα δουλεύουν τα φανάρια ή θα τα έχουν ρυθμίσει λάθος. 8 λεπτά περίμενα για να στρίψω προς τα αριστερά επί της Φυτόκου (πηγαίνοντας προς Πανθεσσαλικό) και είχανε κολλήσει στο κόκκινο. Αφού στο τέλος, 3 αυτοκίνητα που ήμασταν εκεί, αναγκαστήκαμε να περάσουμε "παράνομα", καθώς είχε κολλήσει πάλι το φανάρι. Ήδη προχθές παραλίγο να γίνει ένα τροχαίο εκεί το βράδυ, καθώς τα φώτα ήταν πάλι εκτός λειτουργίας.

Γιατί πρέπει να θέτουν την ζωή μας σε κίνδυνο?

Από βαρεμάρα?

Δεν υπάρχει μία?

Δεν με ενδιαφέρει ο λόγος.

 
Το μόνο που με νοιάζει, είναι να τα φτιάξουν επιτέλους!!


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΤΩΡΑ, ΑΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΤΟΛΙΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ (?) ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:


ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΤΟ BLOG VOLIOTAKI, ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ