> Voliotaki: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ την ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΓΑΚΟΥ: «ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ η ΩΡΑ που θα ΦΥΓΩ από τον ΚΟΣΜΟ, για να ΜΗΝ ΖΗΣΩ την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ την ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΓΑΚΟΥ: «ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ η ΩΡΑ που θα ΦΥΓΩ από τον ΚΟΣΜΟ, για να ΜΗΝ ΖΗΣΩ την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Προφητική δήλωση του σπουδαίου ιστορικού και συγγραφέα Σαράντου Καργάκου στον STAR FM 97,1, πριν από ένα χρόνο περίπου,  1η Φεβρουαρίου 2018, τότε που ήταν νωπή ακόμη η υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων.
Ο Σαράντος Καργάκος μέσα από το νοσοκομείο, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο, ενθάρρυνε και εμψύχωνε τους απανταχού Έλληνες που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. 

Τότε, είχε απευθύνει ένα πύρινο κάλεσμα στη σημερινή κυβέρνηση και όλους τους πολιτικούς, να σταθούν πάνω από κόμματα και ιδεοληψίες και να δώσουν τον αγώνα για την πατρίδα, για την Μακεδονία αναπόσπαστο κομμάτι της πατρίδας είχε πει:

«Πλησιάζει η ώρα που θα αποχωρήσω από τον μάταιο τούτο κόσμο και δεν θα ζήσω την προδοσία έναντι της Μακεδονίας μας…»…Συγκλονιστική η δήλωσή του,…