> Voliotaki: ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣτΕ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣτΕ

ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ BLOGG ΑΕΚ365.GR ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ Α.Π.Ε:

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα του ΑΠΕ αναφέρει:

«Το ΣτΕ απαγόρευσε την κατασκευή αθλητικού κέντρου στα Σπάτα Αττικής. Το Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ’ αριθμ. 214/2010 γνωμοδότησή του έκρινε μη νόμιμο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που αφορούσε την πολεοδομική μελέτη επέκτασης της περιοχής του αθλητικού κέντρου στη θέση «Μαζαρέσκο» του Δήμου Σπάτων.

Σύμφωνα με το σχέδιο Π.Δ., προβλεπόταν η πολεοδομική επέκταση της εκτός σχεδίου περιοχής «Μαζαρέσκο», έκτασης 145 στρεμμάτων, προκειμένου να κατασκευαστεί αθλητικό κέντρο για την προπόνηση ομάδων της Α’ Εθνικής Κατηγορίας, την κατασκευή μικρότερων αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως και την ανέγερση κτιρίων πολιτιστικών εκδηλώσεων, κοινωνικής πρόνοιας, εκπαίδευσης κ.λπ. Από το ΣτΕ κρίθηκε μη νόμιμο το σχέδιο Π.Δ. του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενεργειακής και Κλιματικής Αλλαγής, καθώς αποκλίνει η γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Χωροταξίας, Οικισμού και Περιβάλλοντος (ΚΣΧΟΠ), την οποία υιοθέτησε το υπουργείο από την αρνητική εισήγηση της Διευθύνσεως Πολεοδομικού Σχεδιασμού του ίδιου υπουργείου. Ακόμη, αναφέρει το ΣτΕ ότι η Διεύθυνση Πολεοδομικού Σχεδιασμού έχει αντιρρήσεις για την κατασκευή των πολιτιστικών, εκπαιδευτικών κ.λπ. κτηρίων».

ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ  ΕΞ'ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΝΙΚΟΥ ΝΟΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ (ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΗ) ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ, ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

ΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛHΤIΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΕΓΕΙΡOΤΑΝ ΕΝΑ MALL ME ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΤΖΟΓΟΣ,ΤΣΟΝΤΑΔΙΚΑ, ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ,ΦΙΡΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΓΕΝΗ) ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΒΟΥΛΩΣΕΙ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΥΓΙΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΡΗΜΑΔΟΧΩΡΑ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ!!!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ