> Voliotaki: Τί λέει το παλικάρι ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, τα παίρνετε?

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Τί λέει το παλικάρι ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, τα παίρνετε?

Πως να δούμε ρε παιδιά κανένα καινούργιο πρόσωπο στην πολιτική σκηνή και ειδικά νέο ή κάποιον της εργατικής τάξης στα δύο μεγάλα κόμματα; Φροντίζουν να τους αποκλείουν πριν καν σκεφτούν να δηλώσουν υποψήφιοι και να ο τρόπος: Για να είναι κάποιος υποψήφιος στον Δήμο Βόλου (και στους άλλους Δήμους υποθέτω) ή στην Περιφέρεια θα πρέπει να βγάλει απ΄την τσέπη του και να δώσει στον συνδυασμό της Ζέττας ας πούμε 2.500 Euro, όπως και για τον Αγοραστό, για Σκοτινιώτη 1.500 και δεν ξέρω για τον Παπατόλια, αλλά σίγουρα η ταρίφα κάπου εκεί θα κυμαίνεται!!!

Τι νταβατζιλίκι είναι αυτό ρε μάγκες Υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες; Ποιος νόμος το λέει αυτό; Ο νόμος προβλέπει την καταβολή παράβoλου για την κατάθεση υποψηφιότητας ύψους 150 Εuro και αυτό και μόνο. Και άντε να πούμε ότι η προεκλογική εκστρατεία του συνδυασμού έχει έξοδα, εκλογικά κέντρα, ψηφοδέλτια κτλ. όμως αν δεν κάνω λάθος κομματικοί δεν είστε όλοι; τα κόμματα που λαμβάνουν πακτωλό χρημάτων από τον κρατικό κουρμπανά δεν συμβάλουν σ΄αυτό;

Τελικά μήπως ο πραγματικός σας στόχος είναι για να βγάλετε από τη μέση τους απλούς ανθρώπους του μόχθου που δεν έχουν αυτά τα χρήματα που τους ζητάτε, αλλά όμως έχουν όλα τα άλλα προσόντα να είναι καλές επιλογές για να τους επιλέξουν οι ψηφοφόροι; Και έτσι θα έχουμε στους συνδυασμούς αυτούς που έχουμε φάει στη μάπα όλα αυτά τα χρόνια και ξέρουμε τι άχρηστοι και ακατάλληλοι, ψεύτες και απατεώνες είναι, που έχουν κάνει την μπάζα τους μέσα από τις θέσεις και τα αξιώματα και τα 2.500 χιλιάρικα τα δίνουν για την πλάκα!

Δεν θα δούμε ποτέ στον τόπο μας νέα και τίμια πρόσωπα, κάποιον από μας ρε αδερφέ, να μπορούμε να τον κοιτάμε και να μας κοιτά στα μάτια και να καταλαβαινόμαστε χωρίς να πούμε τίποτα. Αλλά μπά!!! είπαμε είναι από τώρα χαμένοι. Μήπως αγαπητό μου voliotaki και φίλοι αναγνώστες έχουμε τη δύναμη μέσα από δω να σταματήσουμε αυτή την αδικία; Να ενώσουμε τις φωνές μας και να τους πούμε:

ΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ
ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!!

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΩΝ
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!!!

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΑΘΑΤΕ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΣΟ!!!


VΟLIOTAKI Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ