Αν και σε γενικές γραμμές είναι πιο ωφέλιμο για τον οργανισμό τα λαχανικά να καταναλώνονται ωμά, τα συγκεκριμένα ανήκουν σε μια ειδική κατηγορία τροφίμων τα οποία απελευθερώνουν τα θρεπτικά τους συστατικά αφού μαγειρευτούν.
Ντομάτες
Η ντομάτα όταν μαγειρεύεται απελευθερώνει λυκοπένιο, μια αντιοξειδωτική ουσία πολύ σημαντική για...
Διαβάστε περισσότερα
Ντομάτες
Η ντομάτα όταν μαγειρεύεται απελευθερώνει λυκοπένιο, μια αντιοξειδωτική ουσία πολύ σημαντική για...
Διαβάστε περισσότερα