> Voliotaki: Ο ΕΒΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝ… ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ! (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ο ΕΒΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝ… ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ! (ΦΩΤΟ)

Αποφασισμένοι να μην αφήσουν τα Τούρκικα Πολεμικά να βγούνε στα ανοιχτά ,είναι οι Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ  που επεξεργάζονται σχέδια αντιμετώπισης των Τούρκικων Πολεμικών σκαφών μέσα στις Βάσεις τους!

Τα σχέδια των Ελληνικών Δυνάμεων έχουν βάλει στόχο σύμφωνα με τις Κινήσεις των Φονιάδων του Βυθού, να πανίσχυρα και αόρατα Υποβρύχια  τυπου 214 ,να χτυπήσουν τα Τούρκικα πριν καν προλάβουν να  απλωθούν  και πάρουν θέσεις για Ναυμαχία με τα Ελληνικά !
Ίσως να είναι απο τα καλύτερα επιθετικά σχέδια των Ελληνικών Δυνάμεων που έχουν μπει μέχρι στιγμής στο τραπέζι των Επιχειρήσεων και αυτό αφήνει μια νότα αισιοδοξίας ,οτι αφήνουμε πίσω τον αμυντικό σχεδιασμό !
Η Πανωλεθρία των Τουρκικών Πολεμικών θα είναι δεδομένη αν κλείσουμε και τα Στενά ώστε να μην κατέβουν στο Αιγαίο τα Πολεμικά που είναι αγκυροβολημένα  …Λίγο ποιο πάνω,α αυτό μπορεί να γίνει απο μεγάλη απόσταση !
Τα Μιραζ της ΠΑ θα αναλάβουν τα υπόλοιπα Σκάφη που θα είναι εκτός λιμανιών με τους   «EXOSET «που φέρουν και έχουν ήδη εκτελέσει και τις ανάλογες βολές !
Το μόνο που πρέπει η Στρατιωτική Ηγεσία και ειδικά το ΓΕΣ να προσέξει την Υπερκέραση των Δυνάμεων του Έβρου μετά και την εκτέλεση της επιθετικής ενέργειας ,γιατί ο Έβρος δεν πέφτει με τίποτα !
Το έχει πει σε σύσκεψη χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι στα υπόγεια του Πενταγώνου ,ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Καταδρομέας  Τσέλιος Αθανάσιος ,  που έχει φέρει τούμπα τον Έβρο και σχεδίασε ,οργάνωση και  εκτέλεσε την πρώτη Επιθετική Αντεπίθεση στον Έβρο ,την Νυχτερινή Αστραπή και Αποστρατεύθηκε γιατί δεν γνώριζε Εγγλέζικα ,λες και θα πολεμούσε με τα πτυχία!!
Το θέμα είναι να έχουμε την βούληση να πολεμήσουμε για ότι μας ανήκει και να μην πέσουμε στην παγίδα των διαπραγματεύσεων …Που μας οδηγούν  στο να τα «βρούμε!!»
Καιρός είναι να δείξουμε την Ισχύ μας και να μην «κοτοφέρνουμε»…Στον Αέρα η Αεροπορική μας Υπεροχή  είναι δεδομένη !!!
veteranos.gr