> Voliotaki: «ΒΟΜΒΑ» ΤAΣΟΥ ΑΡΝΙΑΚΟΥ για τον ΚΑΙΡΟ των επόμενων ημερών – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πού θα φτάσει η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

«ΒΟΜΒΑ» ΤAΣΟΥ ΑΡΝΙΑΚΟΥ για τον ΚΑΙΡΟ των επόμενων ημερών – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πού θα φτάσει η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Ανοιξιάτικος ο καιρός τις επόμενες ημέρες – Η προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού για τον καιρό το Σαββατοκύριακο – Πού θα φτάσει ο υδράργυρος
«Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ύψη». Με αυτή τη φράση ο γνωστός μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για το μίνι… καλοκαίρι που έρχεται τις επόμενες ημέρες.
Μάλιστα, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (14/03/2018) , ανέφερε πως στην Κρήτη ο υδράργυρος το Σάββατο δεν αποκλείεται να αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Όπως ανέφερε ο γνωστός μετεωρολόγος, την Πέμπτη (15/03) ο καιρός θα είναι καλός σε ολόκληρη τη χώρα. Πρόσκαιρες συννεφιές στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο, με πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές, κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη. Οι άνεμοι δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 17 βαθμούς στα βόρεια και 19 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και νότια.
Την Παρασκευή προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα πυκνώσουν. Το απόγευμα πιθανότατα να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Το βράδυ καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι νότιοι 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα βόρεια 18 βαθμούς, στα κεντρικά 20 και στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα στους 22 βαθμούς Κελσίου.