> Voliotaki: ΑΓΡΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΑΓΡΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Χθες μετά την πολύωρη βροχόπτωση σε όλο το νομό ήρθαμε αντιμέτωποι με τη μανία των κακών καιρικών συνθηκών. Η περιοχή της Αγριάς ΠΑΣΧΕΙ εδώ και πολλά χρόνια και είναι προβληματική. Οι αρμόδιοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και η μέρα που θα πνιγούμε μέσα στα σπίτια μας είναι κοντά!

ΔΗΜΑΡΧΕ και λοιποί παρατρεχάμενοι που εκθειάζετε το έργο του....φρόντισε να λυθούν και άλλα προβλήματα..πλην του κέντρου της πόλης! Διότι καλή η εικόνα για τους φιλοξενούμενους....αλλά ακόμα καλύτερη θα είναι η καθημερίνή μας διαβίωση αν αποκτήσει το ελάχιστο της ασφάλειας!!!
Παρακάτω σας επισυνάπτω φωτογραφία από την οδό 12 Αποστόλων (στον παδικό σταθμό) στην Αγριά λίγο μετά τις 10 το βράδι της Πέμπτης.....μετά από μια βροχόπτωση που θα μπορούσε να έχει συνεχιστεί με περισσότερη ένταση και σίγουρα θα δημιουργούσε προβλήματα και μέσα στα σπίτια μας! Τα φρεάτια είναι είδος προς εξαφάνιση ενώ οι κλίσεις των δρόμων είναι ανάποδες!!!! Φυσικό επακόλουθο να βαλτώνουν τα νερά και να κινδυνεύουμε με την παραμικρή βροχόπτωση!
Περιττό να αναφέρω ότι είχα κάνει και το 2015 επισήμανση στο site του Δήμου γι αυτό το πρόβλημα...ίσως όμως πεσε ο server και δεν έφτασε ποτέ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ και ενδιαφερθείτε και για τις λοιπές περιοχές πριν είναι αργά για δάκρυα!