> Voliotaki: ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ (& η ΕΛΑΣ) ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG Voliotaki

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ (& η ΕΛΑΣ) ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG Voliotaki

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Απόγευμα Τετάρτης, ανεβαίνω με το αυτοκίνητό μου στην Κ. Καρτάλη. Μετά τη διασταύρωση με Αν. Γαζή γίνεται ο γνωστός χαμός, η καθημερινή τρέλα με τα παρκαρισμένα, παρανόμως, αυτοκίνητα επί της αριστερής πλευράς. Ξαφνικά βλέπω παρκαρισμένο όχημα της ΕΛΑΣ με αναμμένα τα "alarm". Τι χαρά έκανα δεν περιγράφεται. Επιτέλους λέω, θα γράψουν τους παράνομους.
Μάταια περίμενα, οι επιβάτες του περιπολικού ή παραγγέλνανε καφέ, ή σουβλάκια ή παίζανε joker στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Συμπέρασμα: ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ (ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ.
Καληνύχτα, δυστυχώς η αστυνομία είναι μόνο για να γράφει στον περιφερειακό, στη Λαρίσης και να φαίνεται στις παρελάσεις.

Απογοητευμένος Βολιώτης.

AΠΟ: Voliotaki

ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ OI ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ  Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ