Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η κατανάλωση του κόκκινου κρέατος δε θα πρέπει να ξεπερνά τις 2-3 φορές το μήνα. Αυτή η οδηγία συμφωνεί και με τις συστάσεις του Παγκόσμιου Ταμείου Έρευνας κατά του Καρκίνου, αλλά απέχει σημαντικά από τις δικές μας συνήθειες.
Στην Ελλάδα καταναλώνουμε περισσότερα από 5 γεύματα εβδομαδιαίως που περιέχουν ή αποτελούνται κατά βάση από κρέας...
Διαβάστε περισσότερα
Στην Ελλάδα καταναλώνουμε περισσότερα από 5 γεύματα εβδομαδιαίως που περιέχουν ή αποτελούνται κατά βάση από κρέας...
Διαβάστε περισσότερα