> Voliotaki: «Δεν κάνω πίσω...

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

«Δεν κάνω πίσω...

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας υπουργικό
...ας μαζευτεί και ένα εκατομ-
μύριο»...



Έναν πρωθυπουργό έτοιμο να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να λυθεί το Μακεδονικό, όσο πολιτικό κόστος κι αν του επιφέρει αυτό, είδαν όσοι συνομίλησαν το τελευταίο τριήμερο με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Ο Neo, μάλιστα, μαθαίνει ότι ήδη από την περασμένη Παρασκευή, όταν ο πρωθυπουργός συγκάλεσε το «μίνι υπουργικό» προκειμένου να ενημερώσει τους υπουργούς του για την συνάντησή του με τον ομόλογό του εκ της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση κατάλαβαν ότι ο Τσίπρας θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια.

 Μάλιστα, κάποια στιγμή που η συζήτηση έφτασε στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, αλλά και στην ευρεία κινητοποίηση που κάνουν κύκλοι της Δεξιάς για το συλλαλητήριο του Συντάγματος, ο πρωθυπουργός φέρεται ειπών στους συνομιλητές του, πως, «δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ακόμη κι αν μαζευτεί στο Σύνταγμα ένα εκατομμύριο κόσμος». 

Με άλλα λόγια και με δεδομένο ότι το Μακεδονικό εκκρεμεί 27 χρόνια τώρα, ο Τσίπρας αυτή τη στιγμή δεν «ζυγίζει» δημοσκοπήσεις, αλλά επιχειρεί να συνομιλήσει με την Ιστορία.

πηγη matrix24