Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΚΡΙΣΗ

Θα ήταν μεγάλη τιμή για εμάς να παρευρεθείτε τη Δευτέρα 10 Ιούλιου στις 19.00 στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ομάδας "Έμποροι Ενάντια στην Κρίση" στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν.Ιωνίας (Σκενδεράνη 4, 5ος όροφος)
Στόχος μας είναι ένας Εμπορικός Σύλλογος Βόλου & Ν.Ιωνίας με διάθεση για δράσεις, για νέες ιδέες και συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Το  όραμα των «Εμπόρων ενάντια στην κρίση» για τον ΕΣΒ
·         Να γίνει ο ΕΣΒ σύγχρονος και δραστήριος Σύλλογος      (αναβάθμιση της ιστοσελίδας του συλλόγου, δημιουργία λογότυπου για τα μέλη του συλλόγου, δημιουργία εκπτωτικής κάρτας, ενίσχυση των μελών του προκειμένου να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες του επιχειρείν)
·         Έμπρακτο ενδιαφέρον από τον ΕΣΒ  για το σύνολο της αγοράς, τόσο του κέντρου όσο και των άλλων περιοχών εκτός αυτού.


·         Να χτίσει εμπιστοσύνη με το καταναλωτικό κοινό της πόλης με διάφορες δράσεις και πρωτοβουλίες (εκδηλώσεις, ραδιοφωνικά & τηλεοπτικά σποτ, ενημερωμένο site κ.α.)
·         Διεκδίκηση της μείωσης φορολογίας, μείωσης ΦΠΑ, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό & ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
·         Να συνεργάζεται με φορείς όπως Ένωση Καταναλωτών Μαγνησίας, ΟΛΒ, Επιμελητήριο, Δήμος, ΟΕΒΕΜ κ.α.
Η ενίσχυση των εμπορικών επιχειρήσεων είναι για εμάς πρωταρχικός στόχος. Το όραμά μας για τον Ε.Σ.Β μπορεί να υλοποιηθεί και τα αποτελέσματα να φανούν άμεσα στον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και στο καταναλωτικό κοινό. Απαιτούν ενεργοποίηση του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου και ουσιαστική όρεξη για δράση. Διάθεση να αλλάξουν τα «κακώς κείμενα». Γιατί η μόνη αλήθεια είναι ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.
Για το ΔΣ:
  Αγγελογιαννάκη Αγλαΐα
  Αντωνάκης Ευάγγελος
  Αποστολίδη  Ελένη

Βαΐοπούλου Ιωάννα
Βλαχάβας Στέφανος
Βρακά Παρασκευή
Γαλανού Τιμόκλεια (Κέλλυ)
Γάτος Ιωάννης - Κρίτων
Γκαντίνας Παναγιώτης
Θεοδώρου Χρυσούλα
Καμπούρογλου Χαραλαμπία (Χάρις)
Κανελλής Δημήτριος
Κουντουράς Δωρόθεος
Κουτσογεώργος Δημήτριος
Μπέρτσα Γεωργία
Μπέρτσα Ευαγγελία
Μωραΐτης Απόστολος
Ναλμπάντη Αικατερίνη
Νιζάμης Μάριος
Ρούντου Παρασκευή (Βίκη)
Σαμουιλίδη Έλλη
Σαμπεθάι Μιχάλης
Σρυροπούλου Ελένη (Έλμα)


Για την Ελεγκτική επιτροπή
Νιζάμης Δημήτρης