Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

ΞΕΣΠΑΣΕ ο Ν.Μαστοράκης για τον γάμο- υπερπαραγωγή του ΡΟΥΒΑ!- «Φορέματα και κοσμήματα εκατομμυριων ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ!- Θα το πληρώσει…»

«ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ; Μουδιασμένοι δέχτηκαν ακόμη και οι ορκισμένοι Ρουβάδες/Ρουβίτσες τον ακατάλληλα παραφουσκωμένο σε πλούτο και επίδειξη γάμο του Σάκη.

Ενταξει, το καταλαβαινω, μετα απο ενα τσουρμο κουτσουβελα, «να το παρω το κοριτσι, να το παρω,» Με παππα και με κουμπαρο. Αλλα που; Οχι σε ενα ομορφο ξωκλησι, που να ταιριαζει στην καλλονη του ζευγαριου και στην απλοτητα της καταγωγης τους, αλλα στο σπιτι του Βαρδινογιαννη (;;;;) λες και σπιτι δικο τους δεν εχουν, εξοργιστικη υπερπαραγωγη με φορεματα και κοσμηματα εκατομμυριων (οι καλεσμενοι) με φωτογραφους και ταρατατζουμ; Σε μια εποχη καταδυναστευμενη απο στερηση; Φοβαμαι πως η κοινη γνωμη συγχωρει (παραλογα) αρκετα faux pas στον Σακη κι εκεινος δεν εχει αντιληφθει ακομη ποσο ευκολα μπορει να στρεφει το κοινο εναντιον του για ολα εκεινα τα λαθη. Μικρα μεν, αλλα αθροιστικα επικινδυνα, και με μοχλο ενα τετοιο γαμο. Οχι αμεσα, αλλα στο μελλον, θα δειτε ποσο ακριβοδικαιες θα αποδειχτουν οι προηγουμενες λεξεις μου.»


ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ;
Μουδιασμενοι δεχτηκαν ακομη και οι ορκισμενοι Ρουβαδες/Ρουβιτσες τον ακαταλληλα παραφουσκωμενο σε πλουτο και επιδειξη γαμο του Σακη. Ενταξει, το καταλαβαινω, μετα απο ενα τσουρμο κουτσουβελα, "να το παρω το κοριτσι, να το παρω," Με παππα και με κουμπαρο. Αλλα που; Οχι σε ενα ομορφο ξωκλησι, που να ταιριαζει στην καλλονη του ζευγαριου και στην απλοτητα της καταγωγης τους, αλλα στο σπιτι του Βαρδινογιαννη (;;;;) λες και σπιτι δικο τους δεν εχουν, εξοργιστικη υ...
Δείτε περισσότερα