> Voliotaki: «Θρασίμι, ε θρασίμι, άντε να πας στον ΒΟΥΡΚΟ σου»...

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

«Θρασίμι, ε θρασίμι, άντε να πας στον ΒΟΥΡΚΟ σου»...


Ο... πολιτικός πολιτισμός 
του Κεγκέρογλου...

Άλλο ένα επεισόδιο του μελίρρυτου βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλη Κεγκέρογλου, είχε την ευκαιρία να «θαυμάσει» το κοινοβούλιο.

Στο πλαίσιο της συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων, ο ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Νεκτάριος Σαντορινιός επέκρινε το ΠΑΣΟΚ που διά του βουλευτή του Θόδωρου Παπαθεοδώρου ζήτησε τη δίωξη του Λιμενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη και ο υφυπουργός Ναυτιλίας εκτίμησε ότι η αντιπολίτευση θέλει να αλλάξει την ατζέντα επειδή η οικονομία πάει καλά.

«Βλέπω και λυπάμαι για όσα δεν είπατε. Δεν είπατε ότι η υπόθεση είναι μια από τις σημαντικότερες επιτυχίες που έφερε η Ελληνική Ακτοφυλακή στέλεχος της οποίας είναι και ο άνθρωπος που κατηγορείτε. 

Μετά τις αποκαλύψεις για τα θαλασσοδάνεια στο κόμμα σας και όσα είπε ο Μαρτίνης για τους υπουργούς σας και όσα προκύπτουν για Παπαντωνίου η ενασχόλησή σας είναι γιατί δεν έγινε πειθαρχική έρευνα. 

Μάλλον είστε με αυτούς που θέλουν να κρύψουν την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Έχετε πρόβλημα για το χαμηλό στα ελληνικά ομόλογα και την άνοδο του δείκτη του χρηματιστηρίου», σχολίασε.

Τότε ο κρητικός βουλευτής πήρε τον λόγο και σημείωσε πολιτισμένα και με επιχειρήματα: (σ.σ. ο Νίκος Παππάς) Δεν απάντησε σε καμιά από τις ερωτήσεις και είχε το θράσος να κάνει υποδείξεις Θρασίμι! Ε θρασίμι! Άντε να πας στο βούρκο σου».

Το πιο… ωραίο όμως ήταν ότι το πρόβλημα του προεδρεύοντος Σπύρου Λυκούδη, δεν ήταν η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, αλλά ότι ήταν εκτός θέματος.

πηγη ysterografa.gr