> Voliotaki: Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ θα βγάλει ΑΝΑΡΧΙΚΗ και τη Φάνη Πάλλη ΠΕΤΡΑΛΙΑ...

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ θα βγάλει ΑΝΑΡΧΙΚΗ και τη Φάνη Πάλλη ΠΕΤΡΑΛΙΑ...


Επιτέλους, ο δημοσιογράφος έβγαλε 
το ρεπορτάζ για το οποίο απολύθηκε 
από τον ΣΚΑΪ και είναι ένα ρεπορτάζ 
όπως και η εκπομπή του, ρεπορτάζ 
της πλάκας. 

Μιλάμε πως είναι ιδανικό για νούμερο επιθεώρησης (το ρεπορτάζ).

Το κορυφαίο -μακράν- του Μπογδάνου είναι εκεί που λέει για την Ηριάννα, το κορίτσι που βρίσκεται άδικα στη φυλακή. 

«Δεκαπέντε νυν βουλευτές έσπευσαν να υπογράψουν κοινή δήλωση για την Ηριάννα Β. Λ. ( – )» γράφει ο απολυμένος-αγωνιστής. 

Ως γνωστόν, τα δύο επίθετα είναι «χαρακτηριστική αναρχική επιλογή». Αναρχικοί επομένως και τα εκατομμύρια παιδιά που γεννήθηκαν μετά το '80 τόσο που το ΠΑΣΟΚ ψήφισε για την ισοτιμία των δύο φύλων και τα οποία, παιδιά, μπορούν να χρησιμοποιούν και το επώνυμο του πατέρα τους και το επώνυμο της μητέρας τους.

Εχουμε πολλά παραδείγματα στην Ελλάδα άλλωστε, κύριε Μπογδάνε μου. Γυναίκες που χρησιμοποιούν και το δικό τους επώνυμο και του συζύγου τους. Αναρχικές με πατέντα. Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά είναι μία, μόνο. 

Αλλά και η Μαρίνα Λαμπράκη - Πλάκα, αυτή κι αν είναι. Εμ η Ασημίνα Ξηροτύρη Αικατερινάρη; Η Νανά Παλαιτσάκη Δούκα; Και φυσικά η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη! Αναρχική είναι και η Olivia Newton-John. 

Τελευταία αφήσαμε την κυρία της φωτογραφίας, τη Ζανέτ Τουρλουφίδου - Χατζηγιώργη. Αναρχική μέχρι το μεδούλι.

Αναρχικός (άντρας όμως) ήταν φυσικά και ο Ευάγγελος Αβέρωφ - Τοσίτσας. Αφήστε δε τον Andrew Lloyd Webber! 

Και κάτι ακόμα: πόσες αναρχικές ξέρετε εσείς με δύο επίθετα; Στη RAF, ως γνωστόν, όλες οι γυναίκες είχαν δύο επίθετα, οι διάσημες αναρχοφεμινίστριες το ίδιο κ.ο.κ.

Φήμες λένε πως ο ΣΚΑΪ θα πάρει πίσω ξανά τον Μπογδάνο. Κατάλαβε το λάθος του το κανάλι τώρα που είδε τα ατράνταχτα αυτά στοιχεία. Είναι κι επειδή ο Βουλαρίνος δεν βγάζει και τόσο γέλιο... 

Δημήτρης Κανελλόπουλος

egsyn.gr