> Voliotaki: Ο Αθανασίου «ΣΤΡΙΒΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ»...

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ο Αθανασίου «ΣΤΡΙΒΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ»...

απαντά το Documento...
Απάντηση στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, μετά τις προειδοποιήσεις του τελευταίου για προσφυγή στην Δικαιοσύνη, δίνει το Documento.
Όπως αναφέρει:
Αντί να απαντήσει επί της ουσίας στο ρεπορτάζ και τα ερωτήματα που θέτει

το Documento, επέλεξε να δηλώσει ότι «για τις αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ και των οργάνων του, η απάντηση είναι μία: Άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη για μια ακόμα φορά».

Σημειώνεται ότι ούτε η Νέα Δημοκρατία στήριξε τον Χαράλαμπο Αθανασίου, καθώς επέλεξε να «πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα», στοιχιζόμενη με ανακοίνωσή της πίσω από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων χωρίς να δηλώνει στήριξη στον Χαράλαμπο Αθανασίου και χωρίς να παίρνει θέση για τα όσα αποκαλύπτει το Documento σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της ανέφερε τα εξής:

«Μια ημέρα πριν την 43η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με μια ιστορική ανακοίνωση καταγγέλλει ευθέως την Κυβέρνηση για το σύνολο των παρεμβάσεων και επιθέσεων στη Δικαιοσύνη, που στοχεύουν στην πλήρη υποταγή και χειραγώγηση της.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα εγρήγορσης προς όλους τους Έλληνες πολίτες.

Όταν οι Έλληνες δικαστές αισθάνονται διαρκείς παρεμβάσεις από την κυβερνητική εξουσία, η Δημοκρατία στη χώρα μας δεν βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Η κοινωνία έχει ανάγκη από μια ισχυρή και ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, ικανή να προστατέψει τους πολίτες και να αποδώσει το δίκαιο.

Ο κ. Τσίπρας, έστω και τώρα, πρέπει να συνειδητοποιήσει τις βαριές του ευθύνες και να σταματήσει τον ολισθηρό δρόμο της χειραγώγησης της ελληνικής Δικαιοσύνης».

Τα περί προσφυγής στη Δικαιοσύνη του Χαράλαμπου Αθανασίου επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά ότι ορισμένοι θεωρούν πώς είναι υπεράνω δημοσιογραφικής έρευνας, ξεχνώντας ότι καθήκον της δημοσιογραφίας είναι να κρίνει τα πολιτικά και τα δημόσια πρόσωπα και να φέρνει στο φως τα έργα και τις ημέρες τους...