Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

ΠAΠΠΑΣ: Αρνούμαι να ρίξω ΝΕΡΟ στον μύλο της ΒΑΡΟΥΦΑΚΕΙΑΔΑΣ...

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Παππάς
«Παγερά αδιάφορος ο ελληνικός λαός 

απ' το θέατρο παραλόγου του Βαρουφάκη για λόγους δημοσιότητας και από τη ΝΔ για λόγους σκοπιμότητας», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, αναφορικά με τις αποκαλύψεις που έκανε στο βιβλίο του ο πρώην υπουργός Οικονομικών. 

Μιλώντας στον "Real FM", ο κ. Παππάς δήλωσε ακόμη ότι αρνείται να ρίξει «νερό στον μύλο της Βαρουφακειάδας την ώρα που η επιτακτική συζήτηση αφορά στο σχέδιο για το μέλλον του τόπου».

«Το αίτημα για εξεταστική παντρεύει την απόγνωση της ΝΔ για πολιτικό αφήγημα και την ανάγκη του κ. Βαρουφάκη για δημοσιότητα. Δεν συμμετέχουμε», σχολίασε ακόμη.

Παράλληλα, αναφερόμενος στους οικονομικούς δείκτες είπε ότι «αποδεικνύουν την ομαλοποίηση της οικονομίας, πλέον μιλάμε με όρους ανάκαμψης και από αυτήν θα κριθούμε».

Όσον αφορά την αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τη δικαιοσύνη, είπε ότι «υπάρχουν αποφάσεις που δεν συνάδουν με το κοινό περί δικαίου αίσθημα. 

Οι αξιολογήσεις της Δικαιοσύνης δεν είναι υπεράνω κριτικής. Ανακοινώσεις σαν την τελευταία της Ένωσης Δικαστών μοναχά καταρακώνουν το κύρος της».