Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Σε ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ κλινική ο 85χρονος που πέρασε τον ΓΙΟ του για ΚΛΕΦΤΗ...

Σε ψυχιατρική κλινική ο 85χρονος που πέρασε τον γιο του για κλέφτη και τον σκότωσε
Δεν κράτησε πολύ ώρα η απολογία 
στον Ανακριτή Χανίων, του 85χρονου 


πατέρα από την Παλαιόχωρα ο οποίος κατηγορείται πως πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του καθώς νόμιζε πως επρόκειτο για διαρρήκτη.

Λίγη ώρα μετά, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, αποφασίστηκε, ουσιαστικά, να μην κριθεί ως προσωρινά κρατούμενος σε φυλακή, αλλά να τεθεί υπό ψυχιατρική παρακολούθηση στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, ενώ παράλληλα ανεστάλη η ποινική διαδικασία.

Άλλωστε την Δευτέρα που οδηγήθηκε υποβασταζόμενος στην Εισαγγελία και ευρισκόμενος σε ψυχολογική σύγχυση, πήρε προθεσμία για την απολογία του, ενώ Εισαγγελέας και Ανακριτής ζήτησαν και την διεξαγωγή ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Υπενθυμίζεται πως η οικογενειακή τραγωδία, συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στον οικισμό Άγιοι Θεόδωροι, κοντά στην Παλαιόχωρα Σελίνου, όταν ο 58χρονος Α.Ρ. χτυπούσε την πόρτα στο σπίτι του πατέρα του, αλλά εκείνος δεν τον άκουγε.

Ο 58χρονος ανησύχησε μήπως είχε συμβεί κάτι στον πατέρα του και επιχείρησε να μπει από το παράθυρο, όμως ο 85χρονος νομίζοντας πως ήταν κλέφτης, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε... 

flashnews.gr