Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

30 χρόνια υπό τον Μίνωα. Ο μυστακοφόρος γέρος για τις βρώμικες δουλειές. Από το πρωί έτρωγε όλες τις «Χριστο@@@ες» από τον βλάσφημο εφοπλιστή

Και το όνομα αυτού…Σπήλιος Χαραμής. Εαν δεν τον έβαζε, μάλλον καλύτερα εαν δεν τον βίδωνε ο Κυριακού στην καρέκλα του «Γενικού Διευθυντή» του τίποτα αλλά στην ουσία του φερέφωνου του αφεντικού, πιθανόν να ήταν κηπουρός του Βασιλιά, στο Τατόι. Γιατί το μυαλό του εκεί είχε μείνει. Αυλικός και δούλος από τους λίγους. Από το πρωί εισέπραττε τις βλασφήμιες του μεγάλου οξύθυμου αφέντη. Του μπος. Του κάπο ντικάπι. Πάντα καλός στις δημόσιες σχέσεις - σκληρός και αδίστακτος, όταν «εκτελούσε» τις μπίζνες του αφέντη Μίνου.
Για τον κύριο Σπήλιο, όλα τα συστημικά ΜΜΕ, είχαν έναν καλό λόγο.
Διαβάστε γλύψιμο:
O κ. Σπήλιος Χαραμής, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη στον χώρο της τηλεόρασης, εξελέγη ομόφωνα Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών – ΑCT (Association of Commercial Television in Europe) στην ετήσια συνέλευση της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.
Η τιμή αυτή αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση των ικανοτήτων και της εμπειρίας του κ. Χαραμή από το σύνολο της ευρωπαϊκής αγοράς. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα διοικητικά στελέχη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ επί σειρά ετών, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την τηλεοπτική αγορά και έχει στο ενεργητικό του μεγάλη και επιτυχημένη πορεία σε τηλεοπτικούς σταθμούς τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
Η ομόφωνη εκλογή του κ. Χαραμή αποτελεί επιβράβευση και για τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, καθώς η τεχνογνωσία των στελεχών του αναγνωρίζεται από έναν κορυφαίο οργανισμό ΜΜΕ του εξωτερικού. Από τη θέση του Αντιπροέδρου της ACT, ο κ. Χαραμής θα έχει την ευκαιρία να συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού τηλεοπτικού τοπίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1 είναι ιδρυτικό μέλος της ACT.
Αυτά και άλλα πολλά πρόσωπα απάρτιζαν την ομάδα κρούσης του ΑΝΤΕΝΝΑ.