> Voliotaki: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Η πορεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, το 2010 και το 2011, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ από ΕΧΘΡΟΥΣ και ΦΙΛΟΥΣ, και φυσικά δεν μπορεί να την αμαυρώσουν άτομα σαν τον…ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΚΟ!

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Η πορεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, το 2010 και το 2011, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ από ΕΧΘΡΟΥΣ και ΦΙΛΟΥΣ, και φυσικά δεν μπορεί να την αμαυρώσουν άτομα σαν τον…ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΚΟ!

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Βόλος 2014: Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική»

Σε μια ακόμα επίδειξη

οπαδικού φανατισμού και «Ολυμπιακοφροσύνης», που ως γνωστόν ούτε… φορολογείται, ούτε γενικώς… κοστίζει, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φαντασμάτων (ΣΦΟΒ) φέρεται, γιατί ως συνήθως είναι ανυπόγραφο, να εξέδωσε ένα επικριτικό – απειλητικό σε βάρος μας μανιφέστο – παραλήρημα, όπου αποτυπώνει ακριβώς την σύγχυση υπό την επήρεια της οποίας τελεί και όλοι έχουμε από καιρό συνειδητοποιήσει.

Θεωρώντας ότι η ανακοίνωση αυτή, καθώς δεν διαψεύστηκε, γράφτηκε από τον συγκεκριμένο γραφικό τύπο, που επιχειρεί να δικαιολογήσει την ασήμαντη, κατά τα άλλα, παρουσία του, εκμεταλλευόμενος την αγνή αγάπη χιλιάδων πολιτών προς τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν θα απαντήσουμε σε αυτόν αλλά προς εκείνους, από ειλικρινή σεβασμό.

Ετσι τονίζουμε ότι η εμπλοκή μας στα κοινά, ως μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, έγινε με γνώμονα το ενδιαφέρον μας και την διάθεση για προσφορά προς την πόλη που ζούμε και όχι για να αναδειχθούμε ως ποδοσφαιρικοί παράγοντες! Αυτό το αφήνουμε, σαν
παρηγοριά, σε τύπους όπως ο «πρόεδρος» του ΣΦΟΒ.

Σε κάθε περίπτωση εμείς εκλεχτήκαμε με ψήφους όλων των πολιτών και προς όλους οφείλουμε να λογοδοτήσουμε όταν έρθει η ώρα.

Και για να τελειώνει το παραμυθάκι περί εκλογής λόγω Ολυμπιακού και μόνο, ας μας εξηγήσει όποιος στηρίζει αυτή την άποψη γιατί πχ. το 2010, όχι πολύ μακριά δηλαδή, ο νυν πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Τσεκούρας, με το συνδυασμό Σκοτινιώτη και ο κ. Δ. Πέγιος, με το συνδυασμό της κ. Μακρή, απέτυχαν να εκλεγούν;

Δεν τους αντιλήφθηκαν οι χιλιάδες των οπαδών – ψηφοφόρων ή ο «πρόεδρος» του Συνδέσμου Φάντασμα δεν είχε εκτιμήσει τις ικανότητές τους;

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της ανοησίας του συντάκτη της ανακοίνωσης αρκεί να σημειώσουμε ότι μας εγκαλεί «για τον λόγο της δημιουργίας της νέας ομάδας Βόλος ΝΠΣ και για την ανακαίνιση γηπέδων που ίσως δοθούν στη νέα ομάδα και για τα οποία ξοδεύτηκαν κάποιες
δεκάδες χιλιάδες ευρώ»!

Ναι, γιατί ανακαινίζουμε και εκσυγχρονίζουμε πλήρως και σύντομα θα δώσουμε σε χρήση των ερασιτεχνικών σωματείων και των νέων αθλητών πέντε άρτια γήπεδα!

Τονίζουμε προς κάθε πλευρά ότι το έργο που επιθυμούμε να παράξουμε, και ήδη το πράττουμε, και να αφήσουμε ως προσφορά μας στην πόλη, ούτε υπαγορεύεται, ούτε υποδεικνύεται, ούτε εξαρτάται από κομματικές ή πολιτικάντικες ίντριγκες ή παράγοντες, ακόμη κι αν αυτοί είναι σοβαροί
(και όχι βέβαια όπως ο επίδοξος…τιμωρός μας!). Με βάση το έργο μας θα πορευτούμε και επ αυτού θα κριθούμε.

Σίγουρα, πάντως, όχι από τους διάφορους «Μητσάρες» την γηπέδων, όπως ο «πρόεδρος» Τσιτσιρίγκος… για τον οποίο άλλωστε ποιος μπορεί να λησμονήσει της «ομορφιές» που έκανε, όταν αλυσοδένονταν στα δέντρα προκειμένου να του πληρώσει ο Ολυμπιακός κάποια χρήματα που υποστήριζε ότι του όφειλε… Τέτοιος Ολυμπιακάρας!

Και για να μην μακρηγορούμε, μπορεί να συμφωνούμε με πολλά, αλλά σίγουρα όχι με τέτοιες εμπρηστικές και διχαστικές ανακοινώσεις, που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και δηλητηριάζουν το κλίμα.

Η πορεία του Ολυμπιακού Βόλου, το 2010 και το 2011, αναγνωρίστηκε από εχθρούς και
φίλους, και φυσικά δεν μπορεί να την αμαυρώσουν άτομα σαν τον…Τσιτσιρίγκο!