Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

ΖΕΥΓΑΡΙ ψάχνει ΝΤΑΝΤΑ και δίνει 50.000 λίρες τον χρόνο για να δουλέψει στο … ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ της σπίτι τους!

Μία οικογένεια στη Σκωτία αναζητεί εσωτερική νταντά για τη φύλαξη των δύο παιδιών της, ηλικίας πέντε και οκτώ ετών!
Η αμοιβή μάλιστα είναι 50.000 δολάρια και μοιάζει πολύ καλή ευκαιρία για δουλειά. 
Όμως η οποία είναι 100% αληθινή και ανέβηκε στην ιστοσελίδα «Childcare.co.uk», κρύβει μια μικρή ανησυχητική(;) σημείωση.
Η νταντά θα πρέπει να παρέχει πρωινό στα παιδιά, να τα πηγαίνει και να τα παραλαμβάνει από το σχολείο, να τα βοηθάει με τα μαθήματά τους και να τα βάζει για ύπνο. Θα ζει στο δικό της μικρό διαμέρισμα στο σπίτι της οικογένειας, με την δική της κουζίνα και τουαλέτα. Επίσης, τρία βράδια την εβδομάδα θα είναι ελεύθερη να βγαίνει έξω τα βράδια. Παράλληλα όμως, θα πρέπει να είναι ανεκτική με τον κόσμο του παραφυσικού, καθώς φαίνεται πως το σπίτι είναι στοιχειωμένο.
Η οικογένεια εξηγεί ότι είναι πρόθυμη να προσφέρει ένα μεγαλύτερο από το συνηθισμένο χρηματικό ποσό για την συγκεκριμένη θέση, καθώς έχουν χάσει πέντε νταντάδες μέσα σε ένα χρόνο. Όλες τους είχαν κάνει λόγο για παραφυσικά φαινόμενα μέσα στο σπίτι, όπως περίεργους θορύβους και έπιπλα που μετακινούνται μόνα τους, γεγονότα που δεν έχει βιώσει ποτέ το ζευγάρι, αν και τους είχε γνωστοποιηθεί ότι το ιστορικό κτίριο στο οποίο κατοικούν θεωρείται στοιχειωμένο.