> Voliotaki: Κι όμως ο Σαρκοζί μπορεί τελικά να γίνει πρόεδρος!

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Κι όμως ο Σαρκοζί μπορεί τελικά να γίνει πρόεδρος!

Μετά την ήττα στις προκριματικές εκλογές για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στη Γαλλία, ο Νικολά Σαρκοζί αποφάσισε όπως φαίνεται να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να είναι ο νέος πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, παίρνοντας τη θέση του νυν προέδρου του γαλλικού συλλόγου, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Όπως αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα της γαλλικής έκδοσης του περιοδικού GQ, ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Ταμίν Αλ-Τάνι σκέφτεται πολύ σοβαρά να δώσει την προεδρία του συλλόγου στον τέως πρόεδρο της Γαλλίας, κάτι που που αν επαληθευτεί το δημοσίευμα θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του γαλλικού περιοδικού στις αρχές του μήνα έγιναν τρεις συσκέψεις με αντικείμενο το συγκεκριμένο θέμα, με τον Αλ-Τανί να αποφασίζει ότι ο Νικολά Σαρκοζί διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση.

Το 2013 μάλιστα, ο Σαρκοζί είχε δηλώσει στο Paris Match τον μεγάλο του πόθο: «Αν δεν επανεκλεγώ το 2017, τότε θα γίνω πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν».