> Voliotaki: Ο δεξιός καρκίνος είναι μεταστατικός

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Ο δεξιός καρκίνος είναι μεταστατικός

Του Θανάση Καρτερού

Η (προ)χθεσινή αθλιότητα υπογράφεται από τον Κουμουτσάκο και τον Γεωργιάδη.

Διακοπές πολυτελείας για τον Τσίπρα και 54 άτομα στην Πάρο με αφορμή τα εγκαίνια για το νέο αεροδρόμιο.

Απλώθηκε το νέφος στα sites της διαπλοκής και της προσκολλήσεως, συνδέθηκε και με την -εκ πρώτης όψεως άτοπη τέτοιες μέρες- τροπολογία για τη συνοδεία στα ταξίδια του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού και κάποιων υπουργών κι έδεσε το γλυκό:

Ο Τσίπρας πέρασε μια τροπολογία για να εξασφαλίσει δωρεάν διακοπές πέντε αστέρων στα στελέχη του.

Υπάρχει κάτι τοξικό και καρκινογόνο στη λάσπη που παράγει και διαθέτει η Ν.Δ. Τοξικό και καρκινογόνο όχι μόνο από την άποψη ότι δηλητηριάζονται οι εύπιστοι και οι πρόθυμοι, παραμορφώνεται η κρίση τους και διαμορφώνεται μια εικόνα στρεβλή για τα πάντα.

Ούτε μόνο από την άποψη ότι τα χημικά απόβλητα που φιλοξενούνται από τα ΜΜΕ της Δεξιάς, της ντροπαλής Δεξιάς και της Άκρας Δεξιάς προκαλούν καρκινικές παραμορφώσεις σε ό,τι ονομάζουμε ενημέρωση.

Αλλά και από την άποψη -κι αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό- ότι ο δεξιός καρκίνος είναι μεταστατικός.

Μεταστατικός, μάλιστα. Διότι απλώνεται σε όλο το πολιτικό σύστημα. Και δεν μιλάω εδώ για το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, που στήνονται στην ουρά για να γεμίσουν την καραβάνα τους με το καθημερινό συσσίτιο της Ν.Δ. Μιλάω για μας, για τον ΣΥΡΙΖΑ, για την κυβέρνηση.

Που ανεπαισθήτως μας σπρώχνουν να ασχολούμαστε με αθλιότητες, να απαντάμε σε αθλιότητες, να καταγγέλλουμε αθλιότητες. Όπως χθες, για παράδειγμα, με τη λάσπη Πάρου, για την οποία το Μαξίμου υποχρεώθηκε να απαντήσει. Βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους και καταγγέλλοντας άλλη μια φορά τον γκαιμπελισμό της Ν.Δ.

Πηγή: avgi.gr