> Voliotaki: Βίντεο κατέγραψε την γιγαντιαία αυτοκινητοπομπή του Πούτιν χθες τη νύχτα στη Γλυφάδα

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Βίντεο κατέγραψε την γιγαντιαία αυτοκινητοπομπή του Πούτιν χθες τη νύχτα στη Γλυφάδα

Τα μέτρα ασφαλείας για την χθεσινή επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν πραγματικά κάτι που η Αθήνα είχε καιρό να δει. Δεκάδες δρόμοι είχαν κλείσει από νωρίς το πρωί και την ώρα της άφιξης του Ρώσου προέδρου στο Ελ. Βενιζέλος, σχεδόν όλο το κέντρο της πρωτεύουσας θύμιζε φρούριο.

Το κυκλοφοριακό χάος που είχε προκληθεί στους δρόμους ήταν πολύωρο και έμοιαζε δίχως τέλος.

Αν κανείς παρακολουθούσε τις τηλεοπτικές ζωντανές συνδέσεις από το γεγονός ίσως να έμεινε εντυπωσιασμένος με την ελάχιστη ώρα που έκανε να φτάσει η μεγάλη αυτοκινητοπομπή του Πούτιν από το αεροδρόμιο έως το Μαξίμου.

Τα αυτοκίνητα και οι μηχανές που συνόδευαν τη θωρακισμένη λιμουζίνα στην οποία επέβαινε ο πρόεδρος ήταν δεκάδες και είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, και ενώ ο Ρώσος πρόεδρος είχε μόλις τελειώσει την επίσκεψή του στο Βυζαντινό-Χριστιανικό Μουσείο, ήρθε η ώρα να μετακινηθεί για ακόμη μια φορά.

Προορισμός της μεγάλης αυτοκινητοπομπής ήταν τώρα το ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης όπου διανυκτέρευσε. Αναγνώστης κατέγραψε την γιγαντιαία επιχείρηση μετακίνησης του Πούτιν στη νυχτερινή Αθήνα με την αυτοκινητοπομπή να διασχίζει την (άδεια) Βουλιαγμένης μετά τα μεσάνυχτα.



Και δεύτερο βίντεο