> Voliotaki: Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ Oι ολιγάρχες αναζητούν απεγνωσμένα έναν "ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ"

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ Oι ολιγάρχες αναζητούν απεγνωσμένα έναν "ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ"

Σε απόγνωση, στη κυριολεξία, βρίσκονται οι θαλασσοδανεισμένοι εγχώριοι ολιγάρχες και κυρίως οι σημερινοί και οι επίδοξοι καναλάρχες.

Αναζητούν απεγνωσμένα τρόπο να εξασφαλίσουν άδεια από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά. Κι όμως σπάνε διαρκώς τα μούτρα τους καθώς τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός Επικρατείας δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους όταν πρόκειται για θέματα ήθους και ηθικής.


Μπορείς να τους επικρίνεις για λάθη και αστοχίες στην διάρκεια της επώδυνης διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, μπορείς να τους καταλογίσεις πολιτικές αστοχίες και αχρείαστη δημαγωγία. 

Το γεγονός όμως ότι δεν έχουν υποκύψει στις σειρήνες της διαπλοκής και γι΄αυτό βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα δεν χωράει αμφισβήτηση.

Ο Τσίπρας και ο Παππάς έχουν απέναντί τους όλο το σύστημα της διαπλοκής το οποίο “στελεχώνουν” πρόσωπα που κουβαλάνε πάνω τους την ανθολογία του ποινικού κώδικα: 

Φοροφυγάδες, εκβιαστές, εθνικοί προδότες, έμποροι ναρκωτικών, εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα εξοπλιστικών, προμηθειών στο Δημόσιο, σε τραπεζικά σκάνδαλα μπροστά στα οποία εκείνο του Κοσκωτά είναι αστείο. 

Ολοι αυτοί οι βαρόνοι οι εταιρείες των οποίων (καμμιά 20αριά) χρωστάνε 15 δις ευρώ στις τράπεζες και εκβιάζουν διαρκώς νέο δανεισμό και νέες ρυθμίσεις, επιχειρούν μέσα από την διατήρηση τηλεοπτικών συχνοτήτων ή την απόκτηση νέων να την βγάλουν καθαρή και να ελέγξουν τις εξελίξεις. 

Στην προσπάθειά τους αυτή αναζητούν ένα πρόσωπο ενδιάμεσο που θα τους κατευθύνει απευθείας στον Πρωθυπουργό, πληρώνοντας όσο-όσο.

Στην περίπτωση των Τσίπρα-Παππά οι εγχώριοι βαρόνοι χτυπάνε λάθος πόρτα. Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Επικρατείας που έδωσαν ηρωικό αγώνα αντίστασης για 6 και πλέον μήνες απέναντι στα γερμανικά Panzer είναι αποφασισμένοι να εξαρθρώσουν την διαπλοκή και να οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη τους εγχώριους βαρόνους. 

Στην προκειμένη περίπτωση κάθε απόπειρα ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ θα οδηγήσει το ταχύτερο στην Δικαιοσύνη τους εμπνευστές της.