Αυτή η Κυβέρνηση (συγκυβέρνηση) δεν μπορεί να περπατήσει με δική της ευθύνη, αλλά και απίστευτη πίεση από τους δανειστές – τοκογλύφους.
Αυτή η κυβέρνηση, πλέον, δεν κυβερνάει. Προφανώς αναζητεί τρόπους διαφυγής για να μην εφαρμόσει τα εξωπραγματικά μέτρα, που εξαναγκάστηκε να υπογράψει πέρυσι το καλοκαίρι.
Αυτή η κυβέρνηση, που ήρθε στη ζωή μας με τόση ελπίδα για κάτι καλύτερο, αφήνει την σφραγίδα της με κάτι πολύ χειρότερο. Δεν κατόρθωσε να τηρήσει ούτε μία από τις υποσχέσεις της.
Αυτή η κυβέρνηση φεύγει, αλλά μας παραδίδει σε μια άλλη – οικουμενική την λένε – και κατά πάσα πιθανότητα θα έχει πρωθυπουργό τον αλήστου μνήμης κ. Κώστα Καραμανλή.
Η «οικουμενική» δεν θα μας πάει καλύτερα. Θα πάει καλύτερα όμως, τα συμφέροντα των δανειστών. Θα περάσει , σε μηδέν χρόνο, όσα δεν μπόρεσαν να περάσουν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις μαζί. Θα επιτύχει την ολοκλήρωση της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και θα επιβεβαιώσει το σλόγκαν: «Μένουμε Ευρώπη». Ε, και; «Μένουμε Ευρώπη» με μισθούς και συντάξεις Βουλγαρίας.
Θυμηθείτε... θα τα δούμε όλα. Ακόμη και τον Κώστα Καραμανλή ηγέτη της κεντροαριστεράς.
Δεν κάνω πλάκα!
