> Voliotaki: Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ BLOG VOLIOTAKI

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ BLOG VOLIOTAKI

Ε, όχι και εκπρόσωπος της παραδημοσιογραφίας ... Άλλο «voliotaki» και άλλο «τσογλανάκι» γι’ αυτό και ελπίζω ότι θα δημοσιεύσεις το σχόλιο μου... αν και ίσως δεν θα έπρεπε να σου το στείλω από την στιγμή που εσύ έχεις μπερδέψει σε ότι με αφορά την «εργασία» με την «παραδημοσιογραφία», την οποία ως φαίνεται εσύ και κάποια φιλαράκια σου υπηρετείς και ξέρεις περισσότερα γι’ αυτήν από πολλούς άλλους... δεν χρειάζεται νομίζω να επεκταθώ...

Εάν κάποιος σας λοιπόν, έκανε τον κόπο να επισκεφτεί την σελίδα μου στο Facebook θα διαπίστωνε εδώ και μήνες ότι στο προφίλ μου στο βιογραφικό μου είναι αναρτημένη δημόσια η συνεργασία μου με το site του Επιμελήτηρίου, καθώς είναι μέρος της δουλειάς μου τα τελευταία δύο χρόνια οπότε και δημιουργήθηκε το site. Την εν λόγω συνεργασία μου την γνωρίζουν οι πάντες διότι, δεν είναι ούτε κρυφή ούτε επιλήψιμη. Εργάζομαι στον υπολογιστή μου από απόσταση -το προβλέπει η σύμβαση που έχω- για την παραγωγή, ιεράρχηση, ανανέωση των τοπικών και όχι μόνον ειδήσεων του site και αμείβομαι επί διετία με το "αστρονομικό" ποσό των 480 Ε πλέον ΦΠΑ με απόδειξη παροχής υπηρεσίων. Μάλιστα μέχρις ότου υπογραφεί η σύμβαση έργου μου για το 2010, επί πεντάμηνο δεν είχα πληρωθεί την αμοιβή της εργασίας μου που την πρώτη χρονιά γινόταν μέσω επιτροπών.

Επί της ουσίας... Σας θυμίζω σε ότι με αφορά, ότι, στις πρόσφατες εκλογές ήμουν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Παπατόλια και όχι του κ. Αγοραστού και μάλιστα μάλλον ο μοναδικός υποψήφιος που στις συνεντεύξεις του σχολιάζοντας την δημοτική αναμέτρηση του Βόλου στηλίτευε πολιτικά την υποψηφιότητα της Ζέττας Μακρή και της ομάδας της με την οποία υποψήφιος και στενότερος συνεργάτης της ήταν ο κ. Σπηλιώπουλος. Από τις εκπομπές μου δε, νομίζω ότι δεν μπορώ να κατηγορηθώ από οποιονδήποτε σοβαρό και καλόπιστο ακροατή και τηλεθεατή, ότι φιλοτέχνησα το προφίλ του οποιουδήποτε.
Και μια ρητορική ερώτηση... Ρε σεις αλήθεια αγνά παιδιά του διαδικτύου... γιατί στηρίζατε με τόση μανία τον Α. Βούλγαρη όλους αυτούς τους μήνες; Τόσο πετυχημένος Δήμαρχος υπήρξε ή .... ήταν «φιλαράκι» (συμπλήρωσε ότι άλλο ανώδυνο επιθυμείς)...

Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε και σε ότι με αφορά να πάψεις να είσαι «τσογλανάκι» «voliotaki»...
Τέλος φρόντισε να δείχνεις περισσότερο σεβασμό σε ανθρώπους που παλεύουν να είναι αξιοπρεπείς στον τρομερά δύσκολο χώρο των ΜΜΕ και να βγάζουν τίμια και δουλεύοντας πάντα -για πάνω από είκοσι χρόνια- τον επιούσιο και μόνο...  Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να ξαναεπικοινωνήσουμε... 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG VOLIOTAKI

Καταρχάς ΓΙΑΝΝΑΡΕ (και οπτικά να το δεις δηλαδή δεν μπορούμε να σε πούμε Γιαννάκη, ως εκ τούτου συγχώρα μας), δεν σε βρίσαμε, αντίθετα με εσένα που μας αποκαλείς "ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ", παραφράζοντας τον τίτλο ενός blog την δημοτικότητα και την αρτιότητα (στην είδηση) του οποίου πολύ θα ήθελες να είχες, αλλά φεύ... γεννήθηκες για να είσαι τριτο-τέταρτος και τέτοιος θα παραμείνεις, άσχετα με το πόσο σε ενοχλεί ή όχι αυτό. 

Εν συνεχεία, το ότι εκπροσωπείς την παρα-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, σπεύδεις να το αποδείξεις για άλλη μία φορά, προσπαθώντας να μας προσάψεις στήριξη στο πρόσωπο του ΑΛΕΚΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, τον οποίο, εάν στηρίζαμε, που σαφώς δεν στηρίζουμε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΓΙΑΝΝΑΡΕ, εσένα γιατί να σε χαλάσει; ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ?

ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΝΝΑΡΕ τα περί παρα-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ και ιδεολογίας, γιατί την ιδεολογία σου εκφράζει μονάχα η τσέπη του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ παντελονιού σου. ΚουΚουΕς, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΣ, έπειτα ΠΑΣΟΚος και μια ζωή τα έπαιρνες από ΔΕΞΙΟΥΣ, ΚΟΚΚΙΝΗΣ, έπειτα ΑΝΤΩΝΙΟΥ και τώρα ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ. 

Αλλά ας το "παίξουμε" διαφορετικά το παιχνίδι ΓΙΑΝΝΑΡΕ, με ερωτήματα:

1. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ: Δεν έχεις ΓΙΑΝΝΑΡΕ εργασία; Είσαι υπάλληλος στο ΡΑΔΙΟ ΒΕΡΑ και στην TRT; Ναί ή όχι; Ηθικά και μόνο, πώς δέχτηκες να εργαστείς για το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, όταν υπάρχουν δεκάδες άνεργα δημοσιογραφάκια;

2. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 480 ΕΥΡΩ, λες και είναι καραμέλες. ΞΕΡΕΙΣ ΜΩΡΗ ΧΟΝΤΡΟ-ΚΕΦΤΕΔΑ τι σημαίνει 480 ευρώ; Με τόσα πληρώνει ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ αφεντικός σου ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, τους ρεπόρτερ και μάλιστα δίχως ασφάλεια (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΡΑΓΕ?) για να δουλεύουν 12 και 15 ώρες καθημερινά. 480 ευρώ ΜΑΛΑΚΑ ΧΟΝΤΡΟ-ΓΙΑΝΝΑΡΕ είναι λεφτά και 480 ευρώ τα στερούνται άλλοι, που στην τελική γι' αυτούς σημαίνουν αρκετά και όχι ακόμα μία λουκανίκα στην ήδη μεγάλη κοιλάρα τους. 

3. ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΟΝΤΡΟ-ΓΙΑΝΝΑΡΕ, ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΜΕ 480 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ, ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ 480 ΨΩΡΟ-ΕΥΡΩ, ΟΠΩΣ ΛΙΓΟ - ΠΟΛΥ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ. ΛΕΓΕ ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ, ΛΕΓΕ ΜΩΡΗ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ 480 ΕΥΡΩ?

ΤΕΛΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 480 ΕΥΡΩ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΑΘΟΣ?

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΠΗΛΙΩΠΟΥΛΟΣ!! 

ΤΑ 480 ΕΥΡΩ ΟΜΩΣ, 480 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ, ΚΟΥΡΑΔΙΑΡΗ, Ε ΚΟΥΡΑΔΙΑΡΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ "ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ"!! 

ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΤΡΩΣ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ πουλάκι ΣΟΥ, ΧΟΝΤΡΟ-ΜΑΛΑΚΑ, Ε ΧΟΝΤΡΟ-ΜΑΛΑΚΑ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ!! 

ΤΣΑΜΠΑΡΔΟΥΚΑ, ΛΕΓΕ, ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΧΟΝΤΡΟ-ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΛΙ!! 

ΧΟΝΤΡΟ-ΓΙΑΝΝΑΡΕ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. ΚΟΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΧΟΝΤΡΟ-ΜΑΛΑΚΑ!! 

Α ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ Ο, ΟΧΙ ΜΕ Ω, ΑΣΧΕΤΕ, ΑΝΙΚΑΝΕ, ΚΟΥΡΑΔΙΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!!