Αν και το ψάρι θεωρείται μια αρκετά υγιεινή επιλογή, η κατανάλωσή του πάνω από τρεις φορές την εβδομάδα από γυναίκες που βρίσκονται σε κατάσταση εγκυμοσύνης, αυξάνει τον κίνδυνο να γεννηθούν παιδιά με παχυσαρκία, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα με επικεφαλής μια Ελληνίδα επιστήμονα.
Οι ερευνητές από την Ελλάδα και άλλες χώρες, με επικεφαλής την επίκουρη καθηγήτρια
Διαβάστε περισσότερα
Οι ερευνητές από την Ελλάδα και άλλες χώρες, με επικεφαλής την επίκουρη καθηγήτρια
Διαβάστε περισσότερα