> Voliotaki: Το έχουν στο αίμα τους το διαζύγιο οι Παπανδρέου – Το χρονικό του χωρισμού με την Άντα και της σχέσης με την -όχι και τόσο- μικρή Ολλανδέζα

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Το έχουν στο αίμα τους το διαζύγιο οι Παπανδρέου – Το χρονικό του χωρισμού με την Άντα και της σχέσης με την -όχι και τόσο- μικρή Ολλανδέζα

gap-anta
Σε οικογενειακή παράδοση εξελίσσονται οι ερωτικές… υποθέσεις που πυρπολούν τους γάμους της πολιτικής δυναστείας – Πρώτος ο Γέρος της Δημοκρατίας, συνεπέστατος ο Ανδρέας και τώρα ο ΓΑΠ με την (όχι και τόσο) μικρή Ολλανδέζα του.
Μετά το άδοξο τέλος της πρωθυπουργίας του και τον μετέπειτα πολιτικό του εξοστρακισμό, βαρύς χειμώνας έπεσε και στον γάμο του πάλαι ποτέ αχώριστου ζεύγους Γιώργου και Αντας Παπανδρέου. 
Τόσο βαρύς ώστε έκανε πλέον αδύνατη τη συμβίωσή τους στο ίδιο σπίτι, μετά από 26 χρόνια κοινής ζωής. 
Η σχέση του προέδρου του Κινήματος με μια Ολλανδέζα που γνώρισε τυχαία κατά τη διάρκεια διακοπών σε νησί των Σποράδων έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στον ήδη κλονισμένο γάμο του. 
Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δεν μένει πλέον στο Καστρί. Είναι αλλού – από κάθε άποψη
Οι φήμες για τα προβλήματα στον γάμο του πρώην πρωθυπουργικού ζεύγους δεν είναι τωρινές. 
Ηδη από τον περασμένο Απρίλιο είχαν εμφανιστεί τα πρώτα δημοσιεύματα που μιλούσαν για «χωριστούς δρόμους» και την απόφασή τους να προχωρήσουν σε διαζύγιο. 
Τότε, ο κ. Παπανδρέου μέσω του γραφείου του με μια ολιγόλογη ανακοίνωση έσπευσε να τα διαψεύσει: «Σημερινά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στην προσωπική ζωή του Γιώργου Α. Παπανδρέου ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και την αλήθεια. 
Ολα έχουν και ένα όριο». Στο προ ημερών βέβαια δημοσίευμα με αντικείμενο ξανά τον χωρισμό τους και τις «φήμες που οργιάζουν για την απόφασή τους να προχωρήσουν στην έκδοση συναινετικού διαζυγίου», δεν ήρθε καμία ανακοίνωση διάψευσης από το γραφείο του.
Η αλήθεια είναι ότι η κυρία Αντα Παπανδρέου πλέον ζει μόνη στο Καστρί, αφού εδώ και κάποιο διάστημα ο σύζυγός της μένει σε παραλιακό σπίτι της Ανατολικής Αττικής. 
Ούτε έφυγε εκείνη από το σπίτι μετακομίζοντας σε διαμέρισμα του Κολωνακίου όπως γράφτηκε, ούτε υπάρχει πρόθεση προς στιγμήν από καμία πλευρά να προχωρήσουν σε διαδικασίες διαζυγίου. 
Ούτε επίσης αιτία της διάστασης στην οποία βρίσκονται είναι η στενή σχέση που είχε αναπτύξει ο πρώην πρωθυπουργός με τη γυμνάστρια που του έκανε pilates, Αρτεμις Παπακωνσταντοπούλου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωριμία του με μία ώριμη κυρία ολλανδικής καταγωγής και η ολοένα και πιο στενή σχέση τους έσπασαν τα νεύρα της Αντας, η οποία, αν και γνωστή ως «ήρεμη δύναμη», αδυνατούσε να συναινέσει σε ένα ακόμα καπρίτσιο του συζύγου της – κι αυτή τη φορά όχι πολιτικό. 
Ηδη οι ισορροπίες στη σχέση τους είχαν ανατραπεί για τα καλά όταν ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε για πρώτη φορά εκτός Βουλής τον περασμένο Ιανουάριο.
Τη σκυτάλη του διαζυγίου με τον ΓΑΠ η Αντα την παίρνει από την Εύα Ζησιμίδου , την πρώτη του σύζυγο, με την οποία απέκτησαν και τον Ανδρέα.

Στη φωτογραφία, πρώην και νυν μαζί στην ορκωμοσία του νεαρού φαντάρου