> Voliotaki: ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ 2016 !!

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ 2016 !!



Έρχεται η πρώτη σφοδρή κακοκαιρία για το 2016 σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, η οποία θα δώσει ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι, κεραυνούς αλλά και πυκνές χιονοπτώσεις από το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης ως και το απόγευμα της Παρασκευής.



Είναι η δεύτερη ισχυρή κακοκαιρία που θα σημειωθεί στη χώρα μας για το 2016 και μάλιστα φαίνεται να δίνει πιο ακραία καιρικά φαινόμενα από το πρώτη κακοκαιρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ !!

Όπως επισημαίνει το Greek-Weather.Org, η κακοκαιρία θα δώσει πυκνά χιόνια σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας Ελλάδας και σε όλα τα ορεινά της κεντρικής χώρας μας. Ισχυρότατες καταιγίδες με κεραυνούς, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους θα σημειωθούν σε όλα τα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα της Θράκης, της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και σε όλα τα πεδινά, παραθαλάσσια και ημιορεινά τμήματα της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου και των νησιών του βόρειου, κεντρικού, νότιου και ανατολικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα θα είναι ακραία στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και τη Πελοπόννησο, όπως προβλέπει το Greek-Weather.Org. Δεν αποκλείονται καταστροφές και πλημμύρες από τη κακοκαιρία.