> Voliotaki: Οι συνυποψήφιοι ανανέωσαν την εμπιστοσύνη(;) τους στην ΚΕΦΕ παρά την αποτυχία – Η επιστολή Κούλη σε Μειμαράκη: “Βαγγέλη έρχεται…ΦΙΑΣΚΟ”

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Οι συνυποψήφιοι ανανέωσαν την εμπιστοσύνη(;) τους στην ΚΕΦΕ παρά την αποτυχία – Η επιστολή Κούλη σε Μειμαράκη: “Βαγγέλη έρχεται…ΦΙΑΣΚΟ”

meimarakis-koulis

Νέες πιθανές ημερομηνίες για τις εκλογές στη ΝΔ, είναι 

η 13η Δεκεμβρίου για τον πρώτο γύρο και η 20η Δεκεμβρίου για τον δεύτερο γύρο, σύμφωνα με ρεπορτάζ ραδιοφωνικού σταθμού.
Και οι τέσσερις υποψήφιοι ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στα πρόσωπα των μελών της ΚΕΦΕ της ΝΔ και ξεκίνησε εκ νέου η συνεδρίαση η οποία νωρίτερα είχε διακοπεί.
O Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή που είχε αποστείλει στις 11 Νοεμβρίου προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη με την οποία προειδοποιούσε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι υπάρχουν δυσλειτουργίες στη διαδικασία της εκλογής προέδρου οι οποίες δημιουργούν κινδύνους για την ομαλή διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.
«Αγαπητέ Βαγγέλη, με βάση το καταστατικό του κόμματος είσαι υπεύθυνος για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας εκλογής νέου Προέδρου» έγραφε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επιστολή του προς τον κ.Μεϊμαράκη.
Σχεδόν προφητικά, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμιζε ότι η εταιρεία Infosolutions που τελικώς δεν κατάφερε να υποστηρίξει τεχνικά την διαδικασία εκλογής νέου προέδρου:
- δεν έχει αναλάβει συμβατική υποχρέωση σε περίπτωση αστοχίας του συστήματος,
- δεν είχε διευκρινιστεί αν θα πραγματοποιηθεί έλεγχος συστήματος πριν τις εκλογές ώστε να διαπιστωθεί ότι η διαδικασία θα κυλήσει ομαλά επισημαίνοντας: «Ανησυχώ έντονα για το κατά πόσο η διαδικασία θα εξελιχθεί ομαλά».