Η βρώμη φαίνεται πως ήταν μέρος του διαιτολογίου των προγόνων μας, όπως ανακάλυψαν Ιταλοί επιστήμονες.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι ενδείξεις κατανάλωσης βρώμης πάει πίσω κατά 32.000 χρόνια, σχεδόν 25.000 χρόνια προτού εμφανιστεί η γεωργία και η καλλιέργεια των δημητριακών. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη Μάρτα Μαριότι Λίπι του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας...
Διαβάστε περισσότερα
Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι ενδείξεις κατανάλωσης βρώμης πάει πίσω κατά 32.000 χρόνια, σχεδόν 25.000 χρόνια προτού εμφανιστεί η γεωργία και η καλλιέργεια των δημητριακών. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη Μάρτα Μαριότι Λίπι του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας...
Διαβάστε περισσότερα