> Voliotaki: Πολύ περίεργο!!! Γιατί κόπτεται η Bild για τον Τσακαλώτο;

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Πολύ περίεργο!!! Γιατί κόπτεται η Bild για τον Τσακαλώτο;

27 τσακαλωτος βιντ

Η Μερκελ τον είχε συμπαθήσει από τη πρώτη στιγμή!!!

Tο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild» υποστηρίζει ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θέλει να αποχωρήσει από το υπουργείο Οικονομικών.
Ταυτόχρονα, η Bild σημειώνει ότι, για τους δανειστές, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ήταν εγγυητής για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.
«Το πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα είναι σε κίνδυνο;», διερωτάται η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας, επισημαίνοντας ότι μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών δεν θέλει να αναλάβει χαρτοφυλάκιο καθώς δεν θέλει να εφαρμόσει τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις.
27 βιλδ
Επιπλέον το δημοσίευμα αναλύει την χθεσινή συνέντευξη του απερχόμενου πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό «Α».
«Κατά την πρώτη του συνέντευξη μετά την παραίτησή του, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να κυβερνήσει καλώντας τους Έλληνες ψηφοφόρους να τον στηρίξουν για μία ακόμα στις εκλογές», επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι «ο Aλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση κατά των Συντηρητικών στην Ευρώπη επισημαίνοντας ότι, κυρίως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, είχε εχθρική στάση απέναντι στην Ελλάδα».