> Voliotaki: ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ, LOOSER ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΥΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ-ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ, LOOSER ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΥΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ-ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ

simvoulio-arxigon

Άτυπο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον ΠτΔ – Με αφορμή την επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Στις 14:00 το μεσημέρι το γεύμα του ΠτΔ προς τους πολιτικούς αρχηγούς
Άτυπο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 14:00 μετά το μεσημέρι με αφορμή και την 41η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Απών από το γεύμα που θα παραθέσει ο ΠτΔ στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, όπου είναι προφανές ότι θα συζητηθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές κατόπιν και των δύο ψηφοφοριών στη Βουλή όπου εγκρίθηκαν τα προαπαιτούμενα για τη συμφωνία, θα είναι ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Τον κ.Κουτσούμπα θα αντικαταστήσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παφίλης.
Σε σχετική ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρεται πως «στο γεύμα θα παρακαθίσουν o Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Επικεφαλής του Κόμματος «Το Ποτάμι» κ. Σταύρος Θεοδωράκης, εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, λόγω απουσίας του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ο κ. Αθανάσιος Παφίλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος, ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος και η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος κα Φώφη Γεννηματά».
Σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος παρέστη στην εκδήλωση μνήμης για την κατάρρευση της δικτατορίας στο Πάρκο Ελευθερίας, την οποία διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών.

ΠΗΓΗ