> Voliotaki: Μια κότα που την λένε Πύρρο Δήμα. Δήλωσε τρομοκρατημένος στη λεγάμενη του Μπακογιάννη. Όταν κατάπινες τα “φαρμάκια” του Ιακώβου δεν ήσουν, υποκριτή;;

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Μια κότα που την λένε Πύρρο Δήμα. Δήλωσε τρομοκρατημένος στη λεγάμενη του Μπακογιάννη. Όταν κατάπινες τα “φαρμάκια” του Ιακώβου δεν ήσουν, υποκριτή;;

venizelos_pyrros_dimas

Μουσίτσα από την Αλβανία. Από τις λίγες. Τον έφερε από την Χειμμάρα ο Σγουρός το 1990, τον έκανε Έλληνα με μούφες χαρτιά(όπως και άλλους), τον πλάκωσε ο Ιακώβου στις “καραμέλες” και μετά από χρόνια που ο Δήμας εκμεταλλεύτηκε τα μετάλλια της σκόνης, έγινε εκτός από πάμπλουτος και …αξιωματικός των τιμημένων Ενόπλων Δυνάμεων. Εαν είναι δυνατόν.
Στη συνέχεια επί τρισκατάρατου Βενιζέλου του παχύδερμου, σαν βρωμοκομματόσκυλο που είναι, έγινε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψε την Ελλάδα. Αυτός. Ο Ολυμπιονίκης της καρδιάς μας, γαμώ τα μετάλλια τους τα μουσαντένια που κατακορόιδεψαν τον Ελληνικό Λαό εξαργυρώνοντας κούπες και άθλους με εκατομμύρια από το υστέρημα του κόσμου.
Και τώρα-πάλι τυχαία-χρησιμοποιείται από το καθεστώς της τυραννίας για μαύρη προπαγάνδα.
Βγήκε στη λεγάμενη του Μπακογιάννη, την παστρικιά, την αρραβωνιάρα, για να ξαναπεί τον πόνο του. Τα γνωστά: δήλωσε πως όλοι οι βουλευτές από όλα τα κόμματα να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να δουν πως θα αντιμετωπιστεί η κρίση στην οποία βρίσκεται η χώρα.
Με το όχι ο Πύρρος Δήμας δήλωσε πως θα γίνουμε Αλβανία του Χότζα και πως οι ουρές στα ΑΤΜ του θύμισαν τα παιδικά του χρόνια στην Αλβανία, που όπως είπε περίμενε δύο φορές το μήνα για γάλα και τρόφιμα. 
Δήλωσε τρομοκρατημένος με τις εξελίξεις και για τον εκφοβισμό που δέχονται όλοι όσοι υποστηρίζουν το ναι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “μου θυμίζουν άλλες εποχές, μου θυμίζουν τρομοκρατία.
Ωστόσο, ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να μην διχαστούν, λέγοντας πως και οι οπαδοί του ΌΧΙ και οι οπαδοί του ΝΑΙ αγαπούν την πατρίδα μας.
Αυτός, ο υπερκομματικός, το τσουτσέκι από την Αλβανία που πάλι με ψευτοκλάμματα χρησιμοποιείται από τους Γκεμπελίσκους ως σκιάχτρο των γερόντων.
Φτου σου, μασκαρά, να μην σε ματιάσουμε. Ξεφτύλες…
Σ.Χ

ΠΗΓΗ