> Voliotaki: Σαν τις πουτάνες κάνουν οι βλαχοδήμαρχοι και η “σφυρίδα” του προδότη Σαμαρά, η κυρά “Πατούλαινα”, γιατί τους έκοψαν τη μάσα. Τσίπρα πήδηξέ τους!

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Σαν τις πουτάνες κάνουν οι βλαχοδήμαρχοι και η “σφυρίδα” του προδότη Σαμαρά, η κυρά “Πατούλαινα”, γιατί τους έκοψαν τη μάσα. Τσίπρα πήδηξέ τους!


Εκρηκτική κατάσταση, γράφουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ του σκοινιού και του παλουκιού, επικρατεί στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης για τη δέσμευση των αποθεματικών των ΟΤΑ στην οποία προχωρά η κυβέρνηση μετά την υπογραφή Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. 

Τους μπήκαν οι σφήνες στους Δημάρχους και στα γλυφτρόνια των ΟΤΑ γιατί πια δεν θα μπορούν να κάνουν ρουσφέτια, δεν θα μπορούν να διορίζουν στρατό από ανέργους για να τους βγάζουν πάλι βλαχοδήμαρχους, γιατι δεν θα μπορούν με δημόσιο χρήμα να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους.

Το μέλος της διοίκησης της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμφιλοχίας Αποστόλης Κοιμήσης δήλωσε στον ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί(που αλλού), λίγες ώρες πριν συνεδριάσει εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ, ότι οι δήμοι δεν πρόκειται να μεταφέρουν τα χρήματά τους στην ΤτΕ. «Δεν πρόκειται να δώσουμε τα αποθεματικά των ΟΤΑ.

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου είναι αντισυνταγματική», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι τα χρήματα δεν ανήκουν στους δήμους αλλά είναι δεσμευμένα για να πληρωθούν προμηθευτές και υποχρεώσεις των ΟΤΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί δήμαρχοι, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώγος Καμίνης, συμφωνούν με την άποψη ότι οι δήμοι δεν πρέπει να δώσουν τα αποθεματικά τους.

Στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ έχει προσκληθεί και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας προκειμένου να εξηγήσει στους δημάρχους το περιεχόμενο της απόφασης της κυβέρνησης για τη δέσμευση των αποθεματικών.

Πατούλης-Γερμανοτσλιάς, στην Bild

«Εξέγερση δημάρχου εναντίον Αλέξη Τσίπρα». Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου της Bild, που φιλοξενεί δηλώσεις του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, και αναφέρεται στην απόφαση της κυβέρνησης να δεσμεύσει τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου επιτίθεται μέσω της γερμανικής εφημερίδας στην κυβέρνηση, τονίζοντας πως πράττει σαν δικτάτορας με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

«Αυτή η κυβέρνηση ενεργεί σαν δικτάτορας. Είναι μια άμεση επίθεση στις εκκλησίες. Δεν ήταν υπηρέτες της κυβέρνησης. Είναι μια κυβέρνηση της Αριστεράς με την νοοτροπία μιας σοβιετικής ηγεσίας», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

Στον Πατούλη-με τον οποίο έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς-εχουμε να πούμε ότι πρόκειται για έναν τύπο, κολλητό του Γερμανοτσολιά Σαμαρά που κάνει αντιπολίτευση γιατι ετοιμάζεται να του κόψουνε τη μάσα.

Ο Δήμαρχος προς αποφυγή για όλες τις Δημαρχάντζες της Ελλάδος, που επί της καρακιτσάτης βασιλείας του διόρισε στρατό συμβασιούχων, τρεμει μήπως του κόψουνε τις κάνουλες με τα Λεφτά του Λαού. Με τα λεφτά των κορόιδων για να κάνει αυτός τις παπάντζες του.

Καλά τους κάνει ο Τσίπρας.

Για το μόνον που διαφωνούμε είναι οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Πρωθιυπουργέ, δεν μπορείς να κάνεις όσα βρώμικα έκαναν οι άλλοι.

Σε αυτό είσαι λάθος.

Σ.Χ

ΠΗΓΗ