> Voliotaki: Στο ίδιο έργο θεατές

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Στο ίδιο έργο θεατές

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Στο ίδιο έργο θεατές......Δίποδα ζώα στάθμευσαν παράνομα τα καλογυαλισμένα από την βροχή Ι.Χ. τους στην Γαλλίας με Αντωνοπούλου για να πάνε να πιουν τα τσιπουράκια τους και να βοσκήσουν τα παρελκόμενα. Εν τω μεταξύ το απορριμματοφόρο του Δήμου έχει "κολλήσει" στο συγκεκριμένο σημείο μαζί με καμιά δεκαριά φουκαράδες οδηγούς που είχαν το θράσος να επιλέξουν τον συγκεκριμένο δρόμο για να πάνε στον προορισμό τους.
Αποτέλεσμα;; Να κάνει πίσω το απορριμματοφόρο μαζί με δέκα Ι.Χ. ,να διακοπεί η κίνηση στην Ιωλκού και την Γαλλίας, ένας υπάλληλος του Δήμου που ήταν στο απορριμματοφόρο να προσπαθεί να ρυθμίσει την κυκλοφορία διακινδυνεύοντας την σωματική του ακεραιότητα, εκνευρισμός, μπινελίκια, κορναρίσματα κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.
Στο ίδιο σημείο κολλάνε συχνά πυκνά και τα πυροσβεστικά οχήματα και μάλιστα πρόσφατα έγινε Ε.Δ.Ε. για πρόκληση υλικής ζημιάς σε παράνομα σταθμευμένο Ι.Χ. από πυροσβεστικό όχημα που πήγαινε σε φωτιά και δεν μπορούσε να περάσει.
Από όλο αυτό το σκηνικό - στο οποίο ήμουν απλός παρατηρητής περνώντας με τα πόδια από εκεί - μου έκανε εντύπωση ο δίποδος φίλος που περίμενε να κατακαθίσει η φασαρία και ο κουρνιαχτός και να τρέξει (κυριολεκτικά) να πάρει το παράνομα παρκαρισμένο Ι.Χ. του αφού την ώρα που γινόταν ο χαμός είχε λουφάξει στο μαγαζί που τα έπινε και υποδυόταν τον κυρ Αλέκο!!!
Στην υγειά σας λοιπόν βρε παιδιά και αν τυχόν χρειαστείτε ποτέ την πυροσβεστική,το ασθενοφόρο και αυτά αργούν ή αν ο κάδος μπροστά στο σπίτι σας ξεχειλίσει σκουπίδια και δεν έρθουν απορριμματοφόρα να τα μαζέψουν μην απορήσετε:θα είναι "κολλημένα" σε κάποια Αντωνοπούλου με Γαλλίας από κάποιους σαν τα μούτρα σας που ποτέ δεν μπήκαν στον κόπο να σκεφτούν τις συνέπειες των πράξεών τους.