> Voliotaki: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ «ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ»

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ «ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ»


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΚΑΣΟΥ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ; Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΔΙ, ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΤΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΣΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΞΕΦΤΙΛΑ!!! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ. ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

Στο έλεος του καιρού και της ταλαιπωρίας παραμένουν οι επιβάτες του πλοίου «Βιτσέντζος Κορνάρος» το οποίο βρίσκεται στην Κάσο από το βράδυ της Τετάρτης (25/3/2015).

Η αγανάκτηση των επιβατών και η αγωνία των συγγενών τους ολοένα και αυξάνεται.

Όπως ανέφερε η δήμαρχος Κάσου, Μαίρη Σορώτου- Τσανάκη, το ρυμουλκό από τη Μύκονο αναμένεται να φτάσει περίπου στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης στο σημείο λόγω των καιρικών συνθηκών, πράγμα που σημαίνει ότι η μεταφορά των επιβατών θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής (27/3).

Η κ. Τσανάκη τόνισε το μεγάλο πρόβλημα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που αντιμετωπίζει το νησί και ζήτησε παράλληλα την παρέμβαση της πολιτείας προκειμένου οι 227 επιβάτες και το πλήρωμα του πλοίου να εξετασθούν μόλις φθάσουν στην Κάσο.

Σύμφωνα με την ίδια δεν έχει έρθει ακόμη εντολή από την εταιρεία που να αναφέρει ότι θα αναλάβει το κόστος της προσωρινής παραμονής των επιβατών στην Κάσο.

Υπενθυμίζεται ότι η περιπέτεια για το πλοίο ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης (25/3), όταν και προσέκρουσε στον προβλήτα του λιμανιού της Κάσου λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.

Πηγή: rodiaki.gr