> Voliotaki: Έρχεται το dislike μόνο για το ελληνικό Facebook!

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Έρχεται το dislike μόνο για το ελληνικό Facebook!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, ο Mark Ζuckerberg σκέφτεται σοβαρά να προσθέσει την επιλογή dislike μόνο για το ελληνικό facebook. Τόσες δηλώσεις μνημονιοκυβερνώντων και ξένων αφεντικών υπέρ των Σαμαροβενιζέλων και κατά του... επάρατου ΣΥΡΙΖΑ θέλουν το dislike τους. Είναι σοσιαλμιντιακή απαίτηση!
Οι 180 που χρειάζεται ο Σαμαράς για να σώσει την... πατρίδα - παρτίδα δεν βρίσκονται. Ο αέρας, αντί να μυρίζει μελομακάρονα ενόψει Χριστουγέννων, αναδίδει μυρωδιά εκλογών.


Dislike, λοιπόν, αδέλφια, dislike!

Βγήκε η κυβέρνηση σύμπασα και παίζει το σενάριο τρόμου "Εφιάλτης στο δρόμο με τον ΣΥΡΙΖΑ" χωρίς ούτε μια σήμανση "αυστηρώς ακατάλληλο για μνημονιοπληγέντες".

Εκτός από τους Σαμαροβενιζέλους, από δίπλα και τα "παπαγαλάκια" των εκδοτών και των καναλαρχών στην πλύση εγκεφάλου και...

την τρομολαγνεία. Σήμερα μάλιστα με πηχυαίους τίτλους βλέπουν και πτώση του ΣΥΡΙΖΑ! Η κινδυνολογία χτυπάει κόκκινο! Τα δελτία ειδήσεων έχουν κάτι από την Αποκάλυψη του Ιωάννη (του... Πρετεντέρη).  
Όσο κι αν ουρλιάζει όμως ο ΝοστρΑδωνις σε κανάλια και ραδιόφωνα, ο τρόμος δεν είναι αρκετός. Έρχεται και βαρύγδουπη ξένη βοήθεια. Γιούνκερ, Μοσκοβισί, παράγοντες των αγορών, ξένοι οίκοι αλυχτάνε για να μη χάσουν τους "οικείους" τους σωτήρες μας.

"Πού θα πάτε, ωρέ, χωρίς τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά;" σαν να λέμε...

Έχουμε και λέμε, λοιπόν...

Για να εξανίστανται και να ωρύονται πολιτικοί υπηρέτες των δανειστών και των τραπεζών, "παπαγαλάκια" εκδοτών, καναλαρχών και εργολάβων, διεθνείς εκπρόσωποι του κεφαλαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε καλό δρόμο.

Μια δήλωση να κανει και η Μέρκελ και κλείδωσε η αυτοδυναμία! 

Παπαλάμπραινα από left