> Voliotaki: Αποκάλυψη "μαχαιριά" για μειώσεις σε ένα εκατομμύριο επικουρικές συντάξεις - "Βόμβα" και από ΔΝΤ: Υψηλός ο... κατώτατος μισθός στην Ελλάδα!

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Αποκάλυψη "μαχαιριά" για μειώσεις σε ένα εκατομμύριο επικουρικές συντάξεις - "Βόμβα" και από ΔΝΤ: Υψηλός ο... κατώτατος μισθός στην Ελλάδα!

- Για 1.050.000 συνταξιούχους ο νέος χρόνος δεν θα φέρει... δώρα
- Οι δύο κατηγορίες "εκτάκτων εσόδων" που θα φέρουν το "ψαλίδι" στις επικουρικές
- Στα 376 εκατομμύρια ευρώ τα "έκτακτα έσοδα" που προβλέπεται να έρθουν από την μείωση συντάξεων
- Δείτε το έγγραφο ντοκουμέντο που επιβεβαίωσε και το Επικουρικό Ταμείο
- "Νάρκη" και από το ΔΝΤ που θεωρεί πως ο κατώτατος μισθός είναι υψηλός!
- Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega, σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται πλέον περισσότεροι από ένα εκατομμύριο συνταξιούχοι, που παίρνουν επικουρικές από το Ενιαίο Ταμείο.


Συγκεκριμένα, το ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, σχετίζεται άμεσα με 1.050.000 συνταξιούχους και αποτελεί την εισηγητική έκθεση προς το διοικητικό συμβούλιο του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης των μισθωτών.

Το... "καυτό" κομμάτι του εγγράφου βρίσκεται στην πέμπτη σελίδα, όπου γίνεται αναφορά για δύο κατηγορίες "εκτάκτων εσόδων". Μία συγκεκριμένη κατηγορία, μάλιστα, αναφέρεται σε έκτακτα έσοδα ύψους 276 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία "αφορούν σε μειώσεις συντάξεων στο πλαίσιο της εφαρμογής των διατάξεων του Ν.4052/2012".