> Voliotaki: ΠΡΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ... ΑΛΥΚΕΣ: ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΛΥΣΙΜΑΧΟΥ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ... ΑΛΥΚΕΣ: ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΛΥΣΙΜΑΧΟΥ

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Κε Αχιλλέα Μπέο, Δήμαρχε

Από 9-12-14 σας στείλαμε επιστολή, περιλαμβάνοντας όλα τα εδώ και 3 χρόνια έγγραφα, μαζί με τις υπογραφές των περιοίκων της οδού Λυσιμάχου καθώς και 164 οικογενειών γενικά για όλο τον πεζόδρομο των Αλυκών.
Είχαμε ζητήσει και μια ακρόαση. Το αποτέλεσμα είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ, γιατί ευνοείται ο ένας που αρνείται τον πεζόδρομο για ίδιον όφελος. Ο μόνος που προς τιμή του μας κατάλαβε ήταν ο κ. Γ. Σκλιάς.
Από κει και κάτω μας πάνε από τον Άννα στον Καϊάφα.

Κε Μπέο αναρωτιόμαστε εάν κατοικούσατε εδώ και ο γλυκύτατος πιτσιρικάς σας έπαιζε με τα άλλα γλυκύτατα πιτσιρίκια της γειτονιάς στον ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΥΣΙΜΑΧΟΥ, θα ήσασταν ήρεμος ή θα το λύνατε το πρόβλημα σε μια ώρα;

Γιατί τέτοια εμπάθεια για ένα στενάκι που δεν εξυπηρετεί παρά μόνο ΠΕΖΟΥΣ και έχει καταντήσει ταχείας κυκλοφορίας;; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

ΑΠΟ: Voliotaki

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ "ΕΠΩΝΥΜΟΣ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΑΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ (ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟΣ). ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΥΙΠΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ