> Voliotaki: Ο μεγάλος εραστής Άδωνις και γιατί έκανε αποκαλύψεις η Ευγενία

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ο μεγάλος εραστής Άδωνις και γιατί έκανε αποκαλύψεις η Ευγενία

ΗΜανωλίδου είπε στον Λιάγκα, και αυτός το ξαμόλησε στον αέρα, στη ραδιοφωνική εκπομπή που έχουν μαζί (στον σταθμό των «Παραπολιτικών») ότι «ο Άδωνις είναι ο καλύτερος εραστής στην Ελλάδα».
Το πρόβλημά της, λέω εγώ, μπορεί να αναλυθεί και να αντιμετωπιστεί μόνο από τον Ασκητή.
(Αν και φοβάμαι ότι είναι από τις περιπτώσεις που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια).

Διαβάστε πιο κάτω ολόκληρη την «αποκάλυψη» Λιάγκα και μερικές σκέψεις...

Υστερόγραφο 1: Σιγά μην μας πει η Ευγενία ότι ο σύζυξ ξεπερνάει και τον Τατσόπουλο.
  
Υστερόγραφο 2: Ολόκληρη η αναφορά Λιάγκα, όπως τη βρήκα (γιατί δεν είμαι αυτήκοος γνώστης) είναι:«Παιδιά, στην εκπομπή μας στο ραδιόφωνο λέει διάφορα για τον Άδωνι... Τον λέει παιδαρά, λέει ότι είναι ο καλύτερος εραστής στην Ελλάδα, ότι όταν πέφτουν στο κρεβάτι σείονται οι πολυέλαιοι! [...] Έχει πει ότι έχει ένα... σημείο που υπερτερεί και ότι όταν πέφτουν στο κρεβάτι γίνεται χαμός».
   
Υστερόγραφο 3: Τελικά οι άνθρωποι του θεάματος και του ακροάματος είναι αδίστακτοι. Προκειμένου να τσιμπήσου νούμερα ή να γίνει γνωστό το «προϊόν» τους, ξεγυμνώνονται από ιδιωτικά, υποτίθεται, μυστικά (το υποτίθεται στο «μυστικά»). Δεν πιστεύω ότι αυτά τα είπε ο Λιάγκας χωρίς τη συναίνεση της Ευγενίας Μανωλίδου που ήταν δίπλα του στα μικρόφωνα. Κι έτσι, με τον θόρυβο που προκλήθηκε, μάθαμε περισσότεροι ότι οι δυο τους έχουν εκπομπή μαζί! Χώρια που τώρα ο Άδωνις θα τσιμπήσει ψήφους ΚΑΙ από τον (πεινασμένο κυρίως) γυναικείο πληθυσμό. Είναι και αυτό ένα ισχυρό πολιτικό επιχείρημα για να τον ψηφίσουν.
  
Υστερόγραφο 4: Εκτός πια, αν η Μανωλίδου με την αποκάλυψή της ήθελε να αποδείξει ότι ο Άδωνις λειτουργεί απόλυτα φυσιολογικά σεξουαλικά και δεν είναι αυτό με το οποίο συχνά προσφωνεί ο ένας Έλληνας τον άλλον.


Από Harddog