> Voliotaki: ΈΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 52% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΈΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 52% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Μη έχοντας πολιτικά ή άλλα επιχειρήματα να αντιπαραθέσουν οι αντιπολιτευόμενοι τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο οι κκ Σκοτινιώτης, Πατσιαντάς και Νάνος προσπαθούν να ταυτίσουν αυτόν πότε με την Χρυσή Αυγή και τελευταία με την Νέα Δημοκρατία, λόγω της στήριξης, που παρείχε στον νικητή των εκλογών κ. Πατούλη για την Κεντρική Ένωση Δήμων.


Ο Γ. Πατούλης έλαβε 52% των ψήφων. Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι η Νέα Δημοκρατία έχει σήμερα 52% ; Φυσικά και όχι. Πάνω από 21-22% δεν έχει. Επομένως, το υπόλοιπο 30% από το 22% μέχρι το 52%, που πήρε ο Πατούλης είναι ένα καθαρά αυτοδιοικητικό αυτόνομο ποσοστό έξω από τα μαντριά των κομμάτων. Εκεί, όπου βρίσκεται και η παράταξη του Αχιλλέα Μπέου.

Καλό θα ήταν να το καταλάβει ο κατά τα άλλα πολύστροφος και ευφυέστατος Μαργαρίτης Πατσιαντάς, ότι ο Μπέος είναι ανεξάρτητος.

Ο Παναγιώτης Σκοτινιώτης ας αφήσει τις μπαρούφες, που εκστομίζει, συσχετίζοντας τον Μπέο πότε με την Νέα Δημοκρατία και πότε με την Χρυσή Αυγή. Τέλος, ο Απόστολος Νάνος ας μην δείχνει κυβερνητική πολιτική στον Αχιλλέα Μπέο γιατί ούτε τους δικούς του δεν πείθει.

Ας το πάρουν απόφαση, οι καιροί αλλάξανε και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση φυσάει άλλος άνεμος.