> Voliotaki: ΔΕΝ άντεξε μακριά από την Μπαλατσινού ο Κωστόπουλος! Θα βρεθούν και πάλι μαζί…

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΔΕΝ άντεξε μακριά από την Μπαλατσινού ο Κωστόπουλος! Θα βρεθούν και πάλι μαζί…

Μπορεί με κοινή τους ανακοίνωση να δήλωσαν ότι μαζί δεν κάνουνε, αλλά -απ’ ό,τι φαίνεται- και χώρια δεν μπορούνε.

Δεν σβήνουν άλλωστε τόσο εύκολα τα 18 χρόνια γάμου τους. Ποιος είπε ότι η συνάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου με την Τζένη Μπαλατσινού στη Μύκονο για τα γενέθλια του γιου τους Μάξιμου θα ήταν η μοναδική τους γι’ αυτό το καλοκαίρι;

Αν πιστεύετε κάτι τέτοιο, κάνετε μεγάλο λάθος.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «YES!», οι δυο τους θα βρεθούν και πάλι μαζί, αυτή τη φορά για περισσότερες ημέρες και σε διαφορετικό νησί! Ο Κωστόπουλος ετοιμάζει ταξίδι για πάρτη της, αφού όλοι παραδέχονται ότι του έχει λείψει πάρα πολύ.

Ο Πέτρος φτιάχνει ήδη τις βαλίτσες του και αναχωρεί για την Πάτμο προκειμένου να συναντήσει ξανά την (πρώην) σύζυγό του. Φυσικά θέλει να δει και το γιο του, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες είμαι μαζί με τη μητέρα του στο Νησί της Αποκάλυψης. Ο Μάξιμος ήταν η καλύτερη παρέα του Κωστόπουλου στις μοναχικές διακοπές του στη Μύκονο.

Το «αυτοκολλητάκι» του, όπως έλεγε χαρακτηριστικά, με το οποίο περνούσε σχεδόν όλη τη μέρα του στο Νησί των Ανέμων, ήταν και η αιτία που το ζευγάρι ήρθε ξανά κοντά. Ο Πέτρος δεν θα πάει μόνος του πάντως στην Πάτμο. Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, μαζί του θα είναι και οι δύο κόρες του, Αμαλία και Αλεξάνδρα. Επομένως, όλη η οικογένεια θα ενωθεί και πάλι στο αγαπημένο νησί της Τζένης, την Πάτμο, και θα θυμηθούν τις παλιές καλές στιγμές, πριν ακόμα ξεσπάσει η μπόρα του χωρισμού του Κωστόπουλου και της Μπαλατσινού.

Άλλος άνθρωπος

Εκείνος δεν κρύβει πόσο πολύ θέλει να βρεθεί όλη η οικογένεια μαζί και φυσικά να δει ξανά την Τζένη του. Δεν είναι καθόλου εύκολο να είναι μακριά της. Δείχνει να μην το αντέχει. Η παρουσία της έστω και για 24 ώρες στη Μύκονο τον έκανε άλλον άνθρωπο, όπως λένε άτομα που βρίσκονται κοντά του από την αρχή των διακοπών. Δεν ξεχνιούνται άλλωστε με τίποτα τα 20 χρόνια που έζησαν μαζί.

Ενώ σχεδόν όλες τις μέρες ήταν σκυθρωπός και χαμογελούσε μόνο όταν βρισκόταν μαζί με τον Μάξιμο, με το που ήρθε η Τζένη στο νησί, βρήκε το γέλιο του. «Έδειχνε τόσο ευτυχισμένος, τόσο χαρούμενος και τόσο προστατευτικός. Και η Τζένη το ίδιο. Πολλοί απορούσαν. Είναι δυνατόν αυτό το ζευγάρι να έχει χωρίσει;» συμπληρώνουν φίλοι του ζευγαριού. Ο Πέτρος την πρόσεχε, της έβαζε λάδι για να μην καεί από τον ήλιο, ήταν συνεχώς δίπλα της και πολύ τρυφερός. Η χημεία τους ήταν και παραμένει εκρηκτική. Γι’ αυτό και περιμένει πώς και πώς να ανταμώσουν και πάλι. Άλλωστε τα τρία τους παιδιά θα τους θυμίζουν πάντα ότι είναι οικογένεια.

Ο Ρέμος στήριγμα του Πέτρου

Ο Αντώνης Ρέμος στάθηκε στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου κατά το διάστημα της παραμονής του στη Μύκονο. Αντώνης και Πέτρος κάνουν αρκετή παρέα όταν βρίσκονται στο νησί (μαζί και με τον Κώστα Πηλαδάκη) και πριν από λίγες ημέρες δεν έχασαν την ευκαιρία να μιλήσουν και μάλιστα για δύο ολόκληρες ώρες.

Ο Κωστόπουλος δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση έπειτα από την ανακοίνωση του χωρισμού του από την Τζένη Μπαλατσινού και δεν είναι λίγοι οι φίλοι του που φοβούνται μην αντιμετωπίσει ξανά τον εφιάλτη της κατάθλιψης, όπως αποκάλυψε το «YES!» στο προηγούμενο τεύχος του. Ο Ρέμος σε όλη τη διάρκεια της κουβέντας τους προσπαθούσε να τον «ανεβάσει» ψυχολογικά και να τον στηρίξει όσο περισσότερο μπορεί, δείχνοντας ότι οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται.

Η γυναίκα που είναι δίπλα της στα δύσκολα

Όταν η Τζένη Μπαλατσινού πήγε στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στην Πάτμο για να προσκυνήσει υπήρχε διακριτικά κοντά της μία ξανθιά γυναίκα. Η ίδια ήταν μαζί της και στις παραλίες και στο σπίτι όπου μένει η παρουσιάστρια στο Νησί της Αποκάλυψης. Ο λόγος για την Άννυ Καλογιάννη, τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τη λατρεία της Τζένης για την Πάτμο. Δεκαέξι ολόκληρα χρόνια η Άννυ είναι στο πλευρό της Μπαλατσινού, η οποία μάλιστα την αποκαλεί «αρχόντισσα».

Το προσωνύμιο της το έδωσε από το «Αρχονταρίκι», τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχει Άννυ στο νησί και φιλοξένησαν πολλές φορές την Τζένη. «Είναι ηλιοβασίλεμα και είμαι καθισμένη στην ταράτσα του σπιτιού της φίλης μου, της Άννυς», αναφέρει η Μπαλατσινού στο blog της για την κολλητή της όταν περιγράφει στιγμές που μοιράζεται μαζί της, ευχάριστες και δυσάρεστες.

Η παρουσία της Καλογιάννη απαραίτητη, αφού λειτουργεί καταλυτικά στην ψυχολογία της παρουσιάστριας. Η Άννυ την ηρεμεί, τη χαλαρώνει, μαζί έχουν απολαύσει άπειρες ανατολές και δύσεις του ήλιου με φόντο το απέραντο γαλάζιο, έχουν γελάσει και έχουν κλάψει, έχουν ξενυχτήσει μέχρι το πρωί συζητώντας… Η Τζένη το δήλωσε, άλλωστε, ότι θα γεράσει στην Πάτμο με την Άννυ! Οι δύο γυναίκες είναι αχώριστες, νιώθουν σαν αδελφές, δεμένες σαν μια γροθιά.