> Voliotaki: Υπ' ατμόν οι βουλευτές της ΝΔ- Ζητούν από το Μαξίμου να τους πει αν πάμε ή δεν πάμε σε εκλογές

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Υπ' ατμόν οι βουλευτές της ΝΔ- Ζητούν από το Μαξίμου να τους πει αν πάμε ή δεν πάμε σε εκλογές

Η αγωνία είναι μεγάλη στο χώρο της ΝΔ, επειδή διαπιστώνουν πως στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν ξεκινήσει ζυμώσεις και συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα δίνοντας ήδη προεκλογικό χαρακτήρα στις κινήσεις τους.

Όλοι στη ΝΔ αναρωτιούνται αν στόχος είναι να πριμοδοτηθεί το ΠΑΣΟΚ

ώστε να μπει στη Βουλή με τόσους βουλευτές ώστε να αποτελέσει ικανό κυβερνητικό εταίρο στις διεργασίες μετά τις εκλογές.


Αν αυτό συμβαίνει τότε αναρωτιούνται οι νεοδημοκράτες τι θα γίνει με τα ποσοστά της ΝΔ αφού θα προετοιμαστούν με καθυστέρηση και άρα αρκετοί θα κινδυνεύσουν να μην εκλεγούν
Ζητούν λοιπόν έστω και ανεπισήμως να πληροφορηθούν για τα εκλογικά σχέδια του κ. Σαμαρα ώστε να μην τρέχουν τελευταία στιγμή.

Αρκετοί από τούς σημερινούς βουλευτές μάλιστα προβληματίζονται για το αν θα είναι και πάλι υποψήφιοι αφού πληρώνουν με μεγάλο προσωπικό και οικογενειακό κόστος την πολιτική που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση.

Βουλευτές πήγαν στα χωριά τους κσι δεν βγήκαν έξω απο το σπίτι τους αφού στα καφενεία και τις πλατείες έβραζε ο κόσμος εναντίον της πολιτικής του Μαξίμου.

Το Μαξίμου έχει γνώση του κλίματος πού επικρατεί μεταξύ των βουλευτών και ήδη προβληματιζεται για να λύσει τον θέμα που έχει προκύψει.